Skocz do zawartości

Koniec Yahoo site exlorera

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jest cos za prawie darmo: można kupic oprogramowanie typu MarketSamurai i tam analiza linków jest za darmola. De facgto jedyny koszt to 97usd za zakupienie tegoz programiku.

Ale tam podaje jedynie łączną ilość, BLów którą zaciąga teraz z majesticseo, a nie listuje BLów tak jak robiło to YSE.

Samą ilość BLów to mogę sobie sprawdzić na majesticSEO z darmowego konta, bez instalowania MarketSamurai.

/l~~$

@Satter: ale analizy już ręcznie nie zrobisz i nie pokaże Ci BLi - maks 5 poakzuje na darmowym koncie. Natomiast MarketSamurai pokazuje te BLki i możesz zrobić analię wg PR/Anchora ... Tak jak było w YSE. Zanim napiszesz sprawdź chociaż na demie co narzędzie robi.

edit: każde narzedzie podaje liczbę BL łącznie - ale nie każde pokaże jakie te BLki są.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

;)

No to ja chyba o czymś nie wiem...

To nie prawda, że pytam, a nie używam - mam triala samuraja.

I jak klikam w liczbę BL na Rank Tracker albo w BLP na Seo Competition to mi pokazuje taki komunikat:

1zc2vk0.jpg

A ja przecież nie mam dostępu do API, więc nie widzę więcej backlinków jak 5 na ms-ie...

(sorry jeżeli to do początkujących i mam jakieś luki ale nigdy się w to nie zagłębiałem)

/l~~$

wejdź w SEO Competition

wciśnij wygenerowanie wyników - powinna się poajwić cała top10-tką

obok każdej domeny pojawi się trójkącik z dziobem ku dołowi

wciśnij ten dzióbeczek i rozwinie Ci się MENU dodatkowe z przyciskami PR Analysis oraz Anchor Analysis i sobie kliknij dowolne

Mniej wiecej wygląda to tak : analiza konkurencji <- kliknij w to i obejrzyj środkowy obrazek.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności