Skocz do zawartości

zakres dat w serpach

sleaquit

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio postanowilem posprawdac bezposrednio po adresie katalogowanych (w seokach) domen jak wyglada indeksacja wpisow na podstawie zaindeksowanych wpisow z fraza bedaca urlem, czyli szukamy w googlu "url_katalogowanej_strony" (w apostrofach)

wyszukujemy w googlu "url_katalogowanej_strony" i znajdujemy wiekszosc zaindeksowanych wpisow

jednak jezeli wybierzemy wyniki w np 'ostani rok' to pokaze nam tylko kilka wynikow, nawet jezeli strona byla katalogowana niedawno

pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to to ze wybierajac zakres dat pomija zafiltrowane katalogi, jednak metoda title + url_katalogu ktorego adresy zostaly pominiete w ten sposob czesto sa na pierwszej pozycji

sprawdzilem wiec wyrywkowo whois domen - czas powstania domeny rowniez nie ma na to wplywu bo wycina rowniez kilkumiesieczne domeny

jezeli wiec wiek domeny ani data publikacji/indeksacji nie ma wplywu na to czy strona pojawi sie w wynikach w wybranym zakresie daty, co moze wiec na to wplywac?

ktos probowal przygladac sie temu blizej?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności