Skocz do zawartości

Nowy katalog MoonLink

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

@melodiawsieci.pl

Zastanawiam się co z nimi zrobić. Nie chce mi się znowu bawić w płatne katalogi (z mojego punktu widzenia płatny katalog co prawda generuje zysk, ale obniża jakość katalogu generując mniejszą ilość podstron i mniejszy ruch). Może uruchomię je na zasadzie bezpłatnych wpisów z tym, że wcześniej dodane wpisy płatne otrzymają wyróżnienie, ale jeszcze się nad tym zastanowię czy to aby na pewno dobre rozwiązanie.

@melodiawsieci.pl

Zastanawiam się co z nimi zrobić. Nie chce mi się znowu bawić w płatne katalogi (z mojego punktu widzenia płatny katalog co prawda generuje zysk, ale obniża jakość katalogu generując mniejszą ilość podstron i mniejszy ruch). Może uruchomię je na zasadzie bezpłatnych wpisów z tym, że wcześniej dodane wpisy płatne otrzymają wyróżnienie, ale jeszcze się nad tym zastanowię czy to aby na pewno dobre rozwiązanie.

Na pewno statystyki płatnego katalogu nie rosną tak szybko jak darmowego, ale lepiej pozostawić je płatnymi z opcją dodania wpisu niż bez możliwości dodania wpisu.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Dodałem funkcję automatycznego sprawdzania unikalności opisów - powinien również wykrywać opisy generowane z małą ilością synonimów . Moduł jest świeżo napisany, więc jeśli będą jakieś błędy (tzn. katalog nie chce przyjąć unikalnego opisu) to prosiłbym o ich zgłoszenie.

Usuń z pola dodawania www. :) Poza tym wprowadź możliwość dodawania wpisu po wejściu do kategorii bezpośrednio do niej (tak się pewnie większość z nas już przyzwyczaiła).

Nie wiem, na jakiej podstawie analizujesz dodawany opis, ale ja pisałem z ręki unikat i mi nie przyjęło.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności