Skocz do zawartości

Szukam automatu do hurtowego tworzenia zaplecza

Gość Slawexsdz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zdaję sobię sprawę z tego, że temat jest raczej kontrowersyjny i nikt na tym forum nie podzieli się swoimi patentami na szybkie tworzenie zaplecza.

Mimo to chciałbym się zapytać, czy znacie jakieś ciekawe programy ułatwiające jego tworzenie? Mam kilkaset stron ciekawego tekstu i szukam programu, który pomógłby mi porobić z tego strony www. Nie oczekuję pełnego automatu, bo taki zapewne nie istnieje, chodzi o "cokolwiek", abym tylko nie musiał spędzić kilku miesięcy przed kompem kopiując tekst i wklejając obrazki...

Pozdrawiam

Sprawdź Microsite Manager z mojej stopki. Jest też możliwość zamówienia stworzenia zaplecza na MM przez nas, także wszystko da się zrobić.

MM to nie automat, ale nieporównywalnie wszystko przyspiesza.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

nie są to pełne automaty , a raczej CMSy pod zaplecza, ale dość szybko na tym się stawi, pozycje 2 i 3 testowałem osobiście, wiec polecam

1.https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry956051 produkt kolegi z forum 150 zl

2.https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=102270 produkt innego kolegi z forum Koszt zakupu systemu Start Cms to 100 zł netto (123 zł brutto)

3.https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=117677 również produkt omawiany na PIO Licencja bez ograniczeń + Panel Centralny = 299 zł brutto.

Lub jeśli masz taka możliwość zlec sobie na zamówienie produkt taki jaki tobie pasuje.

Zróżnicowanie zaplecza to obecnie podstawa, polecam nie stawić wszystkiego na jednym silniku, tym przypadku czym więcej rożnych CMSow, skryptów, tym lepiej. Unikaj wszystkiego czym można połączyć wszystkie twoje zaplecza w jedna całość :)

No właśnie wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem byłoby jednak zlecenie napisania takiego programu, ponieważ w tym przypadku moje zaplecze byłoby unikalne. Uważam, że wszelkie ogólnodostępne softy prędzej, czy później stracą na wartości, bo ludzie będą z automatu robić jednakowe strony...

MaxPan--> dzięki za polecone softy. Dzisiaj się z nimi zapoznam i rozeznam troche w temacie.

zlecenie napisania takiego programu (...) zaplecze byłoby unikalne
Unikalne? - c ałe zaplecze linkujące do docelowej oparte na jednym narzędziu

Jak masz teksty, domeny możesz je podłączyć pod blogocop, syroplive. Zyskujesz gotowe narzędzie, różnorodność domen etc. Albo włączyć w schemat własnego zaplecza dla uzyskania szerszego grafu linków, domen, różnorodności etc.

remis mam narzędzie do stawiania zaplecza co obliguje obecnie 8 skryptów i ok 1200 szablonów( jeśli mówimy o napisanym na zlecenie), wiec o co tobie chodzi? Po 2 gie o jakim linkowaniu do docelowej mówisz? Nie wiem czy ty tak naprawdę wiesz jak działają zaplecza.

Nawet mikro serwisy wygenerowana za pomocą programu Rss Html Generator mogą stanowić zaplecze.

Indeksują się w 100 % site:https://seomion.pl/ Około 23 wyników (0,04 s) i tyle stron podstron zostało wygenerowanych.

-----

I nawet się "wypozycjonowało" Lista darmowych SEO katalogów Przy włączeniu losowego podstawiania treści można wygenerować dziesiątki, a nawet setki mikro serwisów :lol:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Polecam produkt Miona. Jak się ma te kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy linków to dając np. pod jeden serwis po 25 linków na podstronę to otrzymujemy kilka tysięcy pożytecznych dla nas podstron dla jednego serwisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności