Skocz do zawartości

e-Weblink w Rzeczpospolitej

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podejrzewam, że sprowadzi się to do tego, że jeden z drugim właścicele firm zaczną na własną rękę piozycjonować i wyjdą z założenia, że nie mają nerwów/czasu/chęci i uderzą do firm :)

Co do e-Weblinka to fakt - ludzie dzwonią na support telefoniczny dziś od rana :D

Podejrzewam, że sprowadzi się to do tego, że jeden z drugim właścicele firm zaczną na własną rękę pozycjonować i wyjdą z założenia, że nie mają nerwów/czasu/chęci i uderzą do firm

Mateusz,uważam identycznie.

Tak jak wspominaliście wcześniej, wzrośnie ogólna świadomość tego co to jest SEO. Przeciętny Kowalski dowie się jakie mamy przeglądarki ,wyszukiwarki i że jak się zrobi stronę i wywinduje ją na top #1 to można mieć z tego profity w postaci sprzedaży.

Potem przeciętny Kowalski dobierze najbardziej debilne frazy ,kupi addera- adder nie pomoże albo nie będzie umieć go obsłużyć.

Potem grupa czytelników RP podzieli się na dwie grupy:

1)eee te SEO to jakieś oszustwo przecież robię opony adderem od tygodnia i nie ma mnie nawet w top # 1000.

2)w sumie co ja mogę wiedzieć o tym SEO? nic. poszukam kogoś w swoim mieście albo w sieci kto się na tym zna.

Takie są moje potencjalne przewidywania.

Pozdrawiam T.

No właśnie. Wiele razy spotkałem się z opiniami, że seo to naciąganie, że nie daje efektów itp.

Problem polega na tym, że wszechwiedzący właściciel firmy przyłoży milion e-weba na fraze, zobaczy że nie jest pierwszy i odpuści. Idąc do firmy, musiałby przyznać się do tego, że zabrał się za coś, o czym nie ma pojęcia.

Dlatego właśnie ciekaw jestem tak kurs podchodzi do tematu. Jakie są wnioski z kursu dla właściciela? Lepiej dłubać samemu czy lepiej zlecić?

Było już kilka takich publikacji, książki, wywiady w tv, radio, itp. - chwilowe poruszenie i potem cisza. Nadal wp.pl pisała o Google jako przeglądarce. Zamiast przedsiębiorców, to gimnazjaliści zainteresują się branżą i będą w większej ilości psuć rynek. Bo to przecież łatwa branża, nie?

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zobacz od kiedy na forum jest ten "pierwszy inwestor".

Po Twoim stażu na forum szybciej Ciebie bym nazwał pierwszym niż jego...

Jakie to polskie szukać wszędzie problemów, wpychać jad i krytykę, prawda Tomku? :D Nazwanie go pierwszym inwestorem nie miało żadnego negatywnego charakteru, pewnie i tak kupuje te punkty dla siebie, ale jeśli faktycznie jako "inwestor" to jutro czy za kilka dni sprzeda je drożej :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności