Skocz do zawartości

tiger l'osmose

zero3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
niech się pochwali nagrodami
Największą nagrodą jest poczucie wyższości nad rywalami :)

Dokładnie :) . Miałem niezły ubaw, jacy byli zszokowani poczynaniami jakiegoś Polaka ;) Wrzało na ich forum niesamowicie ;) .

A nagrody. Do dzisiaj nie wiem :). Kompletnie nie łapie francuskiego. Angielski znam na tyle, że co najwyżej doczytam się, jak zainstalować jakiś skrypcik (naszczęście instrukcje są do siebie podobne ;) ). Może w poniedziałek poszperam na ich stronach z jakimś translatorem to się dowiem.

Generalnie chodzi przecież o to, aby się od czasu do czasu powygłupiać ;)

Jak już Ci chodzi o nagrody, to zapraszam do konkursu rodem z USA. Tam jest do wygrania $4.000,- i iPod ;)

Na razie jestem w pierwszej piątce. Dołączasz się?

P.S. Bardzo dziękuję za gratulacje. Jesteście wszyscy ;)

Ja również gratuluję :D

Tak sobie zlookałem i widzę, że mnie nie ma na pierwszych 10 stronach w google.fr ;)

Ale od razu dodaję, że stronki nie pozycjonowałem, jedynie dodałem parę linków (może z 10) a reszta była dla sprawdzenia, o ile można tak powiedzieć, mojego Powera :D - linki zamieściłem tylko na 2 subdomenach-katalogach ;)

Pozdrawiam

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

No nawigator - Nieźle ci poszło z Tigeram.

Moje gratulacje......... Rozłożyłeś wszystkich na łopatki. Bravo!

I kolejne za fraze "v7ndotcom elursrebmem " - jesteś nr.4 .

Dołączyłem tę fraze do swojego katalogu - niezły ruch miałem przy Tiger'ze wiec owe konkursy to niezła reklama.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności