Skocz do zawartości

taaaaaa

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Z życia kierowców (historia autentyczna!):

Do warsztatu wjeżdża laweta, a na niej rozbite Cinqecento. Wyraźnie widać,że wpasowało się w drzewo. Z lawety wysiada kierowca - kobieta (kolor włosów raczej jasny). Zaczyna się rozmowa: Właściciel warsztatu: Co się stało? Kobieta: To co widać, samochód rozbity Właściciel warszatatu: A Pani nic się nie stało? Kobieta: Nie! Właściciel warszatatu: A co się wydarzyło? Kobieta: Samochód mi się zepsuł. Właściciel warszatatu: Chyba raczej go Pani rozbiła? Kobieta: Nie, nie, jechałam do koleżanki, kiedy samochód sie zespuł, po prostu stanął, więc zadzwoniłam do koleżanki. Ona przyjechała swoim fiatem Punto Nic nie udało się zrobić, więc postanowiłyśmy holować samochód do warsztatu. Właściciel warszatatu: Tak, tak, słucham Panią... Kobieta: Jakoś sobie poradziłyśmy z tymi wkręcanymi hakami, plastikowymi osłonkami, dziwnymi karabińczykami przy lince holowniczej. No i kiedy hol już był zaczepiony WSIADŁYŚMY OBYDWIE DO FIATA PUNTO i ruszyłyśmy. Właściciel warszatatu: (prawie zgon ze śmiechu) no i? Kobieta: No i na łuku moje Cinqecento nie skręciło, tylko wyleciało z zakrętu i uderzyło w drzewo.

:rotfl:

A mnie położyła inna historia, nie wiem czy znacie

To są foty Citroena C4, wypożyczonego na Węgrzech przez pewną

Amerykankę. Pojechała z Budapesztu do Pecs ok. 200 km na I biegu bo myślała,

że .... to automat ....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności