Skocz do zawartości

Darmowy multikod do Seoków

mistrz_patelni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W dwóch katalogach: www.2languages.org i www.stronki.org nie można się zarejestrować. Nie dochodzą maile aktywacyjne. Próbowałem z dwoma różnymi adresami.

A sprawdzałeś spam? Zerknąłem na ustawienia, ale nie widzę żadnych błędów.

Kody dostałem szybko, ale nie mam gdzie dodawać stron, bo żadna kategoria mi nie podchodzi :) . No to zgłosiłem kategorie, kiedy można się spodziewać akceptacji ?

Dziś. Już siadam i to robie :)

Ja właśnie skończyłem dodawać stronkę i jest kilka katalogów, które nie naliczają znaków w opisie i nie można dodać linka.

Dodatkowo po wyborze kategorii w tym katalogu www.alfatermika.com.pl dostaje 404 i strona się nie ładuje

www.alfatermika.com.pl -naprawiony

Z linkami w opisie walcze :)

Strasznie mało kategorii/podkategorii. Proponuję:

Kultura i sztuka / Fotografia

Internet i komputery / Grafika komputerowa

Sport i turystyka / Biura podróży

Miasta i państwa / Małopolska (i inne województwa)

poza tym ładnie działa, jedna stronka już zaaprobowana:) dla pozostałych na razie brak kategorii

Ja właśnie skończyłem dodawać stronkę i jest kilka katalogów, które nie naliczają znaków w opisie i nie można dodać linka.

Dodatkowo po wyborze kategorii w tym katalogu www.alfatermika.com.pl dostaje 404 i strona się nie ładuje

Z linkami w opisie walcze ;)

linki można dodać ale na patencie - dajesz opis i akceptujesz wpis, zaraz potem logujesz sie mailem który podawałeś w trakcie dodawania strony do katalogu, wchodzisz w edycję opisu i wstawiasz linki.

pozdrawiam

Z linkami w opisie walcze ;)

No to fajnie że walczysz o te katalogi ;) Zaraz się zabieram za kolejne stronki póki mam kody :)

Witam.

Wie ktoś z was jak dodać liste nowych kategorii i podkategorii od razu wszystkich i najlepiej od razu do wszystkich moich katalogów?

Dodawanie pojedynczo do wszyskich seoków jest dosyc upierdliwą czynnością i nie mam czasu by się za to zabrać.

Dla pomocnej dłoni 5 kodzików gratis :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności