Skocz do zawartości

Darmowy multikod do Seoków

mistrz_patelni

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.eurosmt.com.pl

nie czyta ilości znaków dla Mozilii, więc niemożliwe jest dodanie linków

Jest mozliwe, ale musisz sie przed dodaniem strony zarejestrowac w katalogu. Dodajesz wpis, potem sie logujesz i dodajesz link. Juz to ktoś wczesniej opisał.

Na razie tak, jak dojde o co chodzi że nie można dodac od razu, to poprawie.

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam.

Wie ktoś z was jak dodać liste nowych kategorii i podkategorii od razu wszystkich i najlepiej od razu do wszystkich moich katalogów?

Dodawanie pojedynczo do wszyskich seoków jest dosyc upierdliwą czynnością i nie mam czasu by się za to zabrać.

Dla pomocnej dłoni 5 kodzików gratis :)

Gdybyś miał czystą bazę, to wystarczyło zrobić w jednym katalogu i skopiować bazę danych. Ale teraz jak masz już wpisy, to jedynie możesz kombinować ze skopiowaniem tabeli odpowiedzialnej za kategorie i podkategorie..

Albo daj komuś komu się nudzi kilka kodów za dodanie kategorii, a Ty je tylko zaakceptujesz :) .

Witam.

Wie ktoś z was jak dodać liste nowych kategorii i podkategorii od razu wszystkich i najlepiej od razu do wszystkich moich katalogów?

Dodawanie pojedynczo do wszyskich seoków jest dosyc upierdliwą czynnością i nie mam czasu by się za to zabrać.

Dla pomocnej dłoni 5 kodzików gratis ;)

Gdybyś miał czystą bazę, to wystarczyło zrobić w jednym katalogu i skopiować bazę danych. Ale teraz jak masz już wpisy, to jedynie możesz kombinować ze skopiowaniem tabeli odpowiedzialnej za kategorie i podkategorie..

Albo daj komuś komu się nudzi kilka kodów za dodanie kategorii, a Ty je tylko zaakceptujesz ;) .

Ktoś chętny dodać kategorie i podkategorie za kodziki?

Nie mam bazy kategorii do dodania, także kodziki oddam za baze kategorii i jej dodanie :)

potwierdzam, dostalem tylko 5 maili na caly komplet

Zaraz zerknę i to sprawdzę.

To może skoro brak chętnych do tworzenia kategorii pomyśl nad akceptacją już zgłoszonych, z pewnością będzie szybciej. Patrząc na obecny zestaw to choćbym chciał to nie mam gdzie dodać swoich stron..

Nie dostalem żadnych kategorii do dodania. Wysyłałeś mi?

Od dzisiaj dodaje strony od PR1. Prosze nie dodawac stron z PR0.

Kody oczywiście nadal rozdaje ;)

To może skoro brak chętnych do tworzenia kategorii pomyśl nad akceptacją już zgłoszonych, z pewnością będzie szybciej. Patrząc na obecny zestaw to choćbym chciał to nie mam gdzie dodać swoich stron..

Kody oczywiście nadal rozdaje :)

Zgłaszałem przez formularz na stronie i raczej powinny być bo drugi raz dodać tej samej kategorii dodać nie mogę :) . A jak miałbm Ci inaczej je wysłać?

Kody oczywiście nadal rozdaje :)

Zgłaszałem przez formularz na stronie i raczej powinny być bo drugi raz dodać tej samej kategorii dodać nie mogę :P . A jak miałbm Ci inaczej je wysłać?

A na którym seoku zgłaszałeś nowe kategorie? Pytam bo znaleźć nie moge.

Do wszystkich zgłaszałem kategorie..

Teraz jeszcze zgłosiłem w onlinet.pl Internet o komputery -> Hosting, na próbę, zobacz, bo jak nie widzisz tego to znaczy że coś jest nie tak.. trzeba będzie znaleźć przyczynę :) .

Wszystko już ogarnąłem. Podkategorie dodane, moderacja na bieżąco robiona.

Jak ktoś jeszcze chętny na kodziki to zapraszam.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności