Skocz do zawartości

Fajnykatalog

rweb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja bym bliżej kategorii zamieścił boksy. Teraz reklamy AS są gdzieś daleko daleko na dole. W kodzie nic nie trzeba mieszać, wystarczy odnaleźć odpowiednie miejsce i wkleić kod reklamy, pamiętają o odpowiednim jego wyrównaniu na stronie. Jak chcesz mieć wyżej ten boks po prawej to zmniejsz ilość dziennie moderowany wpisów na 2-3.

Po wyrzuceniu kompletnie zbędnych linków jest szansa na rozwój katalogu i że nabierze on jakiejś wartości SEO. :) Z tego co widzę to moderacja jest błyskawiczna... :)

Reklamy umieść zdecydowanie wyżej, bo przy obecnym położeniu klikalność będzie znikoma...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Ja naliczyłem 8, co nie zmienia faktu, że jest to o dużo za dużo...

Chodziło mi o to, że to dobrze, że usunąłeś linki wiszące na początku, bo trochę tego było... :) Link do kata autora skryptu też możesz usunąć. Z tego co pamiętam to LO w sidebarze też ma link wychodzący...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności