Skocz do zawartości

Spaiki

Szymon2231

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jaja sobie robisz, po 2 to ty chcesz miec wyszukiwarke do ktorej recznie dodajesz? ja Ci mówiłem, ze jak bedziesz lecial po 100 000 stron dziennie to za 200 lat dojdziesz do 7 miliardów;] co nie jest wcale calym internetem i to w tej chwili a nie za 200 lat;], pomijajac to, ze oprocz bycia w indeksie to wyszukiwanie jest ważniejsze a póki co w ogóle nie ma, wyskakuje cokolwiek;]

no tak na razie wyszukiwanie nie działa... Co mi po tym, że robot był na sklepie jak produktów nie wywala w wynikach? :) Samo to, że ludzie dodają strony nic nie oznacza ;)

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

i tak to jest szajs:P niejeden katalog mi lepsze strony wyszuka:P Kpiny i tyle, zapuść na wielki katalog i będzie miał więcej niż teraz

po wpisaniu:

wp : Poboczem.pl - wiejski tuning i wszystko, co Cię wkurza na polskich drogach...pl

interia: mobilna.interia.pl (blisko:P)

onet : sciaga.onet.pl (domena główna na miejscu 10)

Jedyne co dobrze odnajduje to hasło wyborcza no i spaiki:P

Widzę, że ruszyłeś z rozmachem bo działa pod koncówką pl, com, ue;]

A czy jest na forum ktoś kto potrafiłby napisać wyszukiwarkę z odpowiednim algorytmem?

Chętnie z nim nawiążę współpracę :)

Co do spaiki, to zamiast domen com i eu lepiej skup sie na rynku polskim.

Moze zamiast recznego dodawania stron zainwestujcie w robota przeszukujacego witryny?

Bo inaczej to nie widze racji bytu tej "wyszukiwarki"

Strony są automatycznie zbierane. Robot działa tak. Wchodzi na stronę, sprawdza tagi robots i pobiera wszystkie linki jakich nie ma w bazie. Segreguje je na strony główne i podstrony. Linki sprowadza do tego aby były bez www czyli https://domena.pl. W ciągu doby może zebrać 300 tysięcy takich stron. Sprawdza czy link jest w bazie jeśli jest to przechodzi do następnego jeśli nie ma zapisuje w bazie. ;]. Następny robot pobiera tekst z strony itp.

A czy jest na forum ktoś kto potrafiłby napisać wyszukiwarkę z odpowiednim algorytmem?

Chętnie z nim nawiążę współpracę :)

Tylko po co? ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Dziś napisałem skrypt, który musi wszystkie strony przeszukać, i edytować je. Po tym strony główne będą pierwsze ;]. Potem subdomeny i na końcu podstrony. ;] Wp np nie szuka, bo czekam na odpowiedź od ludzi z serwera. Muszą mi udostępnić jeden plik, w którym muszę zmienić parę rzeczy.

Dziś napisałem skrypt, który musi wszystkie strony przeszukać, i edytować je. Po tym strony główne będą pierwsze ;]. Potem subdomeny i na końcu podstrony. ;] Wp np nie szuka, bo czekam na odpowiedź od ludzi z serwera. Muszą mi udostępnić jeden plik, w którym muszę zmienić parę rzeczy.

Napisz do Chucka Norissa, on zgrał cały internet na dyskietkę, a jakby już jej nie miał to i tak poda ci wszystko z pamięci...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności