Skocz do zawartości

Spaiki

Szymon2231

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ile czasu trzeba czekać po dodaniu strony do spaiki? Dodałem swoją stronę przez formularz wczoraj i... ciągle czekam ;)

Przed chwilą chciałem dodać ponownie (bo strona nie spełnia wymagań, czy coś w ten deseń?), ale wyskakuje info :

Twoja strona już jest w indeksie.

Ale mojej strony nie ma w indeksie :D Dostałem bana?

A szkoda ;) Ja też kiedyś miałem wyszukiwarkę i oczywiście parsowałem google :o Zbiegło to się jakoś z czasem kiedy pewien gość chwalił się wyszukiwarką na której ma ileś tam k dolarów z tym, że bodajże opierał ją na rss i szukajce microsoftu :P Co prawda takich wyników nie miałem ale i tak swoje zarobiłem, ba! przypomniało mi się nawet, że wtedy punkty w ewebie były wyłącznie za site i zarabiałem na nich potem więcej niż na adsense które cierpiało na brak ruchu :)

PS. nazwa chyba była na X :)

Tak czy inaczej wyszukiwarka oparta na wynikach google + coś co by ją wyróżniało ma jakiś tam sens. Wie ktoś jakie są wymogi aby zrobić "enhanced by Google" ? Można by założyć o tym osobny temat :) Domyślam się że jak ktoś ma parę milinów odwiedzin to nie problem ale np na stronie upc jest takie coś a oni raczej portalem nie są :P

• 3 tygodnie później...
Dobra wyszukiwarka zrobiona przez zemnie i znajomego. Nie chciałem pisać że moja ponieważ zaraz byście mnie tu zjechali... Nad wyszukiwarką dużo pracuje. Jak macie jakieś propozycje to mówcie, bardzo cenie wasze opinie. A jak ktoś chce tutaj tylko zbędnie krytykować i wyzywać to od razu mówię dziękuje.

Co byśmy chcieli?

Żeby szukała i pozycjonowała lepiej jak google :D

Zrób to, a będę mógł u Ciebie pracować :)

Pozdrawiam!

Nie oszukujmy się, żeby stworzyć i przyzwoicie wypromować jakąkolwiek nową wyszukiwarkę potrzeba trzech rzeczy: jakiegoś nowatorskiego/ciekawego rozwiązania mogącego zainteresować ludzi, ogromnego zaplecza technicznego (ludzie i sprzęt) oraz punktu zaczepienia do budowania "marki" i promocji wyszukiwarki, na przykład duży serwis informacyjny lub portal społecznościowy... No i oczywiście pieniędzy, pieniędzy i jeszcze raz pieniędzy...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności