Skocz do zawartości

Dodawanie strony do nowej wyszukiwarki

Szymon2231

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli dałem do złego działu, proszę aby temat przenieść. Nad wyszukiwarką pracuję cały czas. Ma już 2500 polskich serwisów zaindeksowanych. Nie potrzeba 50-100milionów dolarów żeby zrobić wyszukiwarkę. Google, netsprint to wyszukiwarki w które na początku nie wpakowano nawet 10tyś dolarów. Oczywiście będą narzędzia dla webmasterów pod koniec grudnia. A teraz osoby które tak krytykują, gdy zaczynało google była altavista. Teraz mało kto wie że jest coś takiego jak altavista. Tak samo mówiono do page że nie da rady z altavistą. A co się stało ?? Google jest największym narzędziem w internecie. Nie mam zamiaru konkurować z google. Ale chcę chociaż mieć 0.5% polskich użytkowników internetu. Mogę to osiągnąć ponieważ moją wyszukiwarkę będę umieszczał na portalach. Portale będą na niej zarabiały, jak ktoś kliknie w sponsorowany link. Ja będę z tego brał tylko jakieś 25%. Dlatego będą znacznie lepsze np warunki niż w innych wyszukiwarkach ;]. Komuś się nie podoba wyszukiwarka może z niej nie korzystać, mnie to nie rusza. Są ludzie którym się spodoba, każdy ma inny gust.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności