Skocz do zawartości

Czy warto tak katalogować

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Zleciłem katalogowanie strony głównej bloga na pewne frazy, które są głównie w podkategorii. Teraz zastanawiam się czy warto podpreclować na te same anchory nie stronę główną ale tą podkategorię a stronę główną na bardziej ogólne frazy, na które trochę ostatnio odnotowałem spadek?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Tylko jest jedno ale... zapomniałem że kategoria na wp jest noindex. Druga sprawa to taka, że dodając wpisy do precli na 1 anchor miał iść link do głównej a drugi link do podkategorii - tak dla wyjaśnienia.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

To po co chcesz linkowac cos czego nie chcesz indeksowac? Linkowanie tego samego anchoru na kategorie i domene to dobry pomysl - zawsze mozesz zajmowac pozycje 1 i 2 zamiast tylko 1

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

To po co chcesz linkowac cos czego nie chcesz indeksowac?

żeby wykorzystać dwa linki w artykule do precla, gdyż nie chcę linkować poszczególnych artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności