Skocz do zawartości

Czy automat jak omniadd może zaszkodzić w pozycjonowaniu?

donlupak

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ZGRED, akurat na swoje www, które prowadzę nie zauważyłem właśnie jakichkolwiek obsunięć pozycji czy wahań.

MAXPAN (jeśli się wypowiadasz, to popieraj swoje wypowiedzi udokumentowanymi realnymi dowodami - jeśli nie, nie zabieraj w ogóle głosu).

DODATKOWO czy jesteś w 100% pewny, że trafnie ocenisz np. wpadniecie w filtr swojej strony, że akurat to jest przez omniiadd (nie ma takiej możliwości).

ZGRED, zawsze staram się dawać linki z zapleczówek, seokatalogów, mocnych precli, mocnych for no i przede wszystkim blogów :).

Oczywiście staram się pozyskiwać te linki ręcznie.

Automat to tylko dodatek, który chciałbym zastosować na strony klientów (jednak zawsze mam jakieś ale)

Dzięki za własne opinie.

Tutaj odpowiem Ci tak: każdemu automat da inne rezultaty - Tobie również. Więc nie ma jednoznacznej odpowiedzi czy będziesz miał inplus czy inminus - musisz zaryzykowac. Co pozycjoner to będzie inna odpowiedź.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Aby nie zaszkodzić należy wcześniej mieć troszkę linków wartościowych. Chociaż z mojego doświadczenia wynika, ze przyłożenie czysto śmieciowego omni/publikera z bazy publicznej pomaga na okres 3-4 miesięcy.

to akurat zalezy od zywotnosci bazy a nie liczby miesiecy ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności