Skocz do zawartości

walka z nieuczciwoscia

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

proponuje zrzucic sie na serwer i domene, np. czarnalistaoszustow.pl lub oszusci.pl albo tansza domena, stronke moge zrobic tzn. opracowac graficznie a pozniej zajmiemy sie pozycjonowaniem, tak zeby po wpisaniu nazwy firmy, ktora oszukuje do wyszukiwarki w google pojawila sie nasza strona - to bedzie najlepsza kara bo w sieci beda spaleni, tylko czy to jest legalne...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

proponuje zrzucic sie na serwer i domene, np. czarnalistaoszustow.pl lub oszusci.pl albo tansza domena, stronke moge zrobic tzn. opracowac graficznie a pozniej zajmiemy sie pozycjonowaniem, tak zeby po wpisaniu nazwy firmy, ktora oszukuje do wyszukiwarki w google pojawila sie nasza strona - to bedzie najlepsza kara bo w sieci beda spaleni, tylko czy to jest legalne...

No to juz jest cos konkretnego!!

Niezle.

JEszcze wracajac do tego co napiales wczesniej.

POkazmy klase, a nie zwyczajne darcie kotow i drobnomieszczanstwo (tutaj odwoluje sie do powiedzenia, a nie okreslenia geograficzno-spolecznego)

i mam juz pomysl na zdobycie linkow - przedstawimy nasz program za pomoca maili do firm zajmujacych sie uslugami internetowymi i stworzymy cos w rodzaju katalogu uczciwych firm podzielonego na dzialy typu "agencje reklamowe", "seo", "systemy CRM" itd. po sprawdzeniu, ze firma jest rzeczywiscie uczciwa bedzie tam zamieszczana i firma taka zamiesci sobie linka do nas pod obrazkiem z napisem "uczciwa firma" albo cos w stylu "nasza firma bierze udzial w programie ..." to bedzie cos w rodzaju prestizowej odznaki a inne firmy tez beda chcialy i program sie bedzie rozszerzal :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

uuu, to irc jeszcze istnieje?

jak ja dawno tego nie uzywalem.

Ja jeszcze siedze w pracy do 6tej (12 w Polsce), wiec nie za bradzo moge live.

Mysle, ze naturalna koleja rzeczy zostaniesz szefem projektu i dalej bedziesz to koordynowal.

Rozpisz wstepny plan dzialania, przeslij zainteresowanym osobom (pm, albo mailem). My przeslemy tobie tzw. feedback, a ty zadecydujesz co i jak.

Nastepnie rozdzielisz zadania. NIe ukrywam, ze masz zdecydowanie najwiecej pracy, ale jest to chyba najsensowniejsza forma organizacyjna (wlasciwie jedyna majaca szanse powodzenia).

Jak wiadomo, jezeli wszyscy sa odpowiedzialni, to znaczy, ze nikt nie jest odpowiedzialny.

Ja chetnie pomoge w ramach mozliwosci.

Mam kilka pomyslow na temat nazwy :)

Wydaje mi sie ze skoro ma byc to strona informacyjna powinna byc w domenie .info

Zarejestrowalem:

seospis.info - chyba najbardziej trafna nazwa

fairseo.info - tez juz zarejestrowalem ;) osobiscie mi sie podoba

Jest jeszcze czystalista (ale niestety zajeta).

Prosze o opinie!

fairseo ma troche wiecej wspolnego z projektem, ale latwiejsza do zapamietania(to jest moja naczelna zasada w przypadku doboru domeny)

jest seospis.

Ja sie opowiadam, za seospis.

Uwazam, ze niekoniecznie to musi byc domena info. Wlasciwie to bez roznicy.

no tak ale jeżeli mówimy również o firmach które zleciły wykonanie strony a nie zapłaciły lub się wycofały na etapie końcowym to seospis raczej jest nielogiczne

chcę równiez info mam również negatywne doświadczenia od kiedy jestem w Polsce a juz nie mam ochoty sie procesowac bo pan sędzia nie rozumie istoty CRM i jak mu tłumaczę że engine strony jest niezmieniony tylko zweryfikowano szate graficzną to on mówi że widzi co innego.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności