Skocz do zawartości

Precelki moderowane

smiechan

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do 5 precelków:

pelneinfo.pl

juzwiem.info

hy.com.pl

homosum.eu

wiesci.biz.pl

Dwa pierwsze mają PR1 (nabyty już jako precle) także mogę powiedzieć że są dobrze prowadzone:) Ostatni precelek jest nowy, także pusty.

Wpisy się indeksują, zasady przyjmowanie wpisów standardowe jak w tego typu preclach: unikalne, sensowne wpisy powyżej 1000 znaków, mile widziane podlinkowywanie wpisów.

Przy okazji zapraszam też do SEOkatalogu au-ta.pl

Pozdrawiam

Smiechan

Precelki są ciągle darmowe. Przepraszam za kłopoty z rejestracją oraz za ich kiepskie (powolne działanie). Niestety zostały zaspamowane (ok. tysiąc wpisów dziennie na sztukę) stąd zmuszony byłem je zamknąć żeby dojść z nimi do ładu (przywrócić stare bazy danych). W ramach walki ze spamem zostało dodane ograniczenie na ilości dodanych postów na dzień w wysokości 3. Jeśli potrzebujesz więcej daj znać.

Precle zostały ponownie otwarte i zostaną takie (oprócz może przejściowych kłopotów jak te który były obecnie) przez dłuższy czas.

Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam wszystkich użytkowników których czas został zmarnowany.

• 2 tygodnie później...

Ja kilka dni temu dodałam tekst do jednego z polecanych precelków i nie dość, że wyleciał tekst, to również moje konto. Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, bo najpierw był opublikowany. Co zatem się nagle stało?

Potrzebujesz dobrych tekstów? Zajrzyj na moją stronę Corpicorn.pl Możesz też skontaktować się ze mną przez
GG 38739641 :)

https://seniorzy24.pl/

Ja kilka dni temu dodałam tekst do jednego z polecanych precelków i nie dość, że wyleciał tekst, to również moje konto. Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, bo najpierw był opublikowany. Co zatem się nagle stało?

Usuwam konta osób które publikują mało wartościowe artykuły (nieskładne bełkoty z mieszarek, duplikaty, kilka razy ten sam artykuł, itp.). Jeśli Twój był opublikowany z pewnością był wartościowo a konto wraz z tekstem musiało polecieć przez przypadek, za co jedynie mogę przeprosić. Jeśli dysponujesz poprzednim adresem wpisu możesz mi go podesłać wraz z tekstem a ja go opublikuję i przywrócę ten adres (skontaktuj się proszę przez PW bądź fomularz kontaktowy na precelku).

Raz jeszcze przepraszam i mimo wszystko zachęcam do rejestracji i kolejnych wpisów.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności