Skocz do zawartości

Dodawarka online za groszę

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie opłaca mi się robić 500 katalogów aby inni sobie w nich spamowali bez zapłaty ;)

Nie no, ale zrobić prostą blokadę w DonMini (obecnej wersji) nie jest żaden problem =) Z ciekawości puściłem jedną instalkę i w pliku dodawania wpisu zrobiłem proste filtrowanie po moim adresie IP. Proste, ale całkiem skuteczne =)

• 3 tygodnie później...

Takie pytanie mam, dlaczego przy 98% katalogów , jak chce na nie wejść to wychodzi - Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

@up.

Wczoraj jeszcze linki te działały :P

Wgl. kat. nie działają gdy wchodzę na nie - na strone główną - pisze - Apache is functioning normally

oraz

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności