Skocz do zawartości

Dodawarka online za groszę

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A takie pytanie mam.

3dni przed tym czyszczeniem bazy dodałem do katalogów 2 moje strony. Jednak następnego dni 98% katalogów ( dokładnie jest ich 253 ) nie działa.

Muszę jeszcze raz kod wykupić żeby do tej nowej, działającej bazy dodać wpis?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

U mnie dodane, linki są, ale... sprawdziłem pierwsze 10 linków i: 3 katalogi mają site a 7 jest zbanowanych...

Jeżeli tak to wygląda po wyczyszczeniu bazy to ciekawe ile z tych katalogów utrzyma się przez miesiąc.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności