Skocz do zawartości

Dodawarka online za groszę

DanielBurchardt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zaczynamy tworzenie prywatnej bazy katalogów :D

Tzn. robisz swoją bazę i udostępniasz dodanie za pomocą swojego panelu, czy może jakąś zamkniętą bazę zrzeszającą osoby, które wejdą doń z własnymi katalogami, ale chyba to pierwsze :D

Jak się domyślam, to dorzucisz skryptom jakąś funkcję, która np. będzie sprawdzać skąd pochodzi żądanie dodania wpisu, żeby uniknąć wpisów dodawanych na boku przez tych, którzy np. raz skorzystali z dodawarki i znają adresy =)

Zamierzasz korzystać z seohostingów dla tych wszystkich adresów IP? I tak apropos w ogóle, to ile planujesz oferować katalogów?

[do usunięcia, pomyliłem temat ;) ]

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zacząłem już budować bazę pod dodawarkę? Zastanawiałem się nad zrobieniem swojej małej grupki DonMini, ale martwi mnie jedna kwestia. To, że w obecnej wersji DonMini adres każdego katalogu ląduje w otwartej bazie. Trochę słąbo byłoby dostać masowego bana za wystąpenie katalogu na takiej liście, więc ciekawi mnie jak się na to zapatrujesz =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności