Skocz do zawartości

Zakodowanie php (na szybko nie musi być nie do złamania)

andrzej.nn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...Jak w temacie potrzebuje coś w stylu ioncube....najlepiej free ewentualnie zapłace za zakodowanie ioncube
Masz opcje ioncube kodowania online za wykupione punkty.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

wszystko fajnie (jak testowałem to dziala lux) przez 8h jak w linencji (niestety przy kupnie kredytów lipa wcielo mi tylko kasę) ma ktoś może iocube ????

www.nasznet.pl || moje hobby :)

Informator techniczny dotyczący obróbki metali

Telebimy mobilne wynajem, sprzedaż. (dwa ostatnie pod wymianę;)

To coś zle robisz ..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Licencja iona nie pozwala na kodowanie innym, tak apropo. Nie wiem czy daloby sie to sprawdzic, ale ja np. bym nie ryzykowal dla kilku zlotych stracenia licencji.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

Bez sensu używać Obfuscator'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności