Skocz do zawartości

Katalog stron i dotpay

Poco

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam domenę, która jest bardzo dobrze podlinkowana. Myślę o tym żeby postwić na niej katalog stron. Duża ilość katalogów jest platna. Należy wysłać sms'a żeby otrzymać kod (dotapay). Może to jest głupie pytanie ale zastanawiam się nad tym czy można na tym zarobić - chodzi mi o to ile idzie do kieszeni za sms'a na dotpay widziałem że ich prowizja jest od 50%. Jak jest naprawdę. Ile Wy dostajecie przy smsie za 1,23 zł?

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

1. czy w tym systemie ma sie jakieś indywidualne konto na którym widać wpływy?

Oczywiście, wszystko jest widoczne, razem z numerami telefonów, z których były wysyłane smsy oraz datami ich wysłania.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności