Skocz do zawartości

Google oszukuje?

rozekrr

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko trzeba sparafrazować tą wypowiedź. W orginale Wielki Szu mówi "Poker to gra oszustwa, graliśmy uczciwie - ty oszukiwałeś, ja oszukiwałem, wygrał lepszy". Zamiast "poker" trzeba wstawić "pozycjonowanie" :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

P@wel, Twoja wypowiedz nie ustosunkowała się do treści tematu. Nikt Ciebie nie prosił abyś komentował jego nazwę. Także odpuść już sobie z marnymi i bezsensownymi wpisami, bądź załóż sobie temat w offtopic skoro nazwa tematu Ci się tak bardzo spodobała :D

Polecam ripostę z filmu

W takim razie... ;)

Myślenie jest kluczem do sukcesu...

P@wle, spoko, spoko nie chciałem Cię urazić :)

Zastanawiające i intrygujące, moim zdaniem to ich błąd bo plusy powinny być wyświetlane w tej samej liczbie nie zależnie czy jest się zalogowanym na poczcie, czy też nie.

Myślenie jest kluczem do sukcesu...

masz fake'owe plusy więc Google wyświetla Ci tak jak je nabiłeś - te które nabiłeś sobie sam automatem widzisz tylko Ty :)

inna sprawa że kilka osób ze sporym doświadczeniem wykazalo ze obecnie plusiki nie wypływają na serpy (oprócz sytuacji kiedy znajomi zaplusowali coś z tematyki której szukamy), skąd więc ten cały hype na plusowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności