OceanFire Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witajcie, Jest dostępny jakiś tani hosting pod tą aplikację ? Oferta w hekko myślę że jest lekko za droga. Testowałem w: home.pl ovh.pl proserwer.pl i na swoim dedyku Nigdzie nie chodzi. Co z serwerem seo w neteasy ? Pozdrawiam Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kiedy pojmiecie, że hosting SEO != hosting pod dodawarki? Podajesz gdzie nie chodzi, to może podaj dlaczego. Nie wiem czemu miałoby nie działać na dedyku? Pewnie trzeba coś tylko doinstalować, skonfigurować. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Arkadiusz Cytat Kiedy pojmiecie, że hosting SEO != hosting pod dodawarki? myślę ze nigdy, tematów na pio za mojej kadencji było chyba z 20 szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A kto powiedział że tak myślę ? Pytam tylko czy na tym serwerze chodzi bo może zdobył bym do niego dostęp. Home.pl czy ovh.pl to nie serwery seo więc nie rozumiem oburzenia Edit: Na dedyku nie chodzi bo trzeba Zend-a doinstalować Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A temat założył user o podobnym stażu do Ciebie... Cytat Home.pl czy ovh.pl to nie serwery seo więc nie rozumiem oburzenia Ale, tak jak serwery SEO, nie są przeznaczone pod podawarki. Dalej nie rozumiesz? "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dowolny VPS z zainstalowanym zendem i innymi pierdołami i korzystasz z poradnika lub płacisz 50 zł na szczytny cel i masz konfiguracje omniadd. Serwer możesz kupić już od 20 zł/mc widziałem tańsze jak dobrze poszukasz. tak jak kolega wspomniał temat wałkowany 100razy "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Kup najtańszego wirtuala chociażby w hekko i będzie śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 a czy jedyną wadą hekko.pl jest jego cena ? czy z waszych doświadczeń działa tam Omniadd bez problemów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 wada Hekko nie jest jego cena, moim skromnym zdaniem Hekko( Jupe, Netserwer) jest na pewno w czołówce szared hostingów, VPSa czy dedyka u nich nie mialem to się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mar_Dal napisał(a): Kup najtańszego wirtuala chociażby w hekko i będzie śmigać. nie kupuj, bo blokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 myslice, ze hekko po to zrobilo oferte pod dodawarki zeby uruchamiac to na najtanszym koncie tam? pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 mam shared hosting w jupe i nie blokują, przy 100 projektach musiałem tylko wyższy pakiecik kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 vspak napisał(a): Mar_Dal napisał(a): Kup najtańszego wirtuala chociażby w hekko i będzie śmigać. nie kupuj, bo blokują To kiepsko trafiłeś. miz napisał(a): myslice, ze hekko po to zrobilo oferte pod dodawarki zeby uruchamiac to na najtanszym koncie tam? Nie chce tu nic insynuować dlatego pozostawię to bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 ja mam na hekko w ofercie pod omni i działa jako tako i nie uważam też, by cena była z kosmosu. O dobrą i tańszą alternatywę ciężko, więc to wcale nie jest zła oferta. Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 potwierdzam to co napisał @garyoldman / mam jedna licencje na sharedzie jupe i smiga bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.