Skocz do zawartości

Czy katalogowanie i preclowanie wystarczy?

HardPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam do wypozycjonowania mała stronkę, kod już przygotowałem wstępnie, ale chciałbym ją wypozycjonować na zagraniczne frazy i tutaj pojawiają się moje wątpliwości czy samo preclowanie i katalogowanie wystarczy, czy trzeba sięgnąć po bardziej zaawansowane metody? Sęk w tym, że teraz nie mam zbytnio funduszy na płatne pozycjonowanie i nie wiem, czy pozycjonowanie ręczne będzie w tym przypadku skuteczne. Z góry dziękuję za wszelką chęć pomocy.

chodzi zapewne o blast scrapeboxem bądź xrumerem... W skrócie dajesz linki i słowa kluczowe a dana osoba wstawia te linki na kilka tysięcy blogów (scrapebox) bądź zakłada kilka tysięcy profili na forach z twoim linkiem i wysyła posty na fora z twoim linkiem (xrumer)

Główna tematyka to elektroniczne książki, a więc e-book.
To chyba raczej obstawiona branża więc i słowa kluczowe. Czyli potrzebne zaplecze i wiedza a tego chyba nie masz?

Jeśli chodzi o koszty blasta daj ogłoszenie i się dowiesz.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Przykładowe ceny: tutaj, tutaj.

A tak w ogóle polecam funkcję w Google:

(interesujący Cię temat) site:https://www.forum.optymalizacja.com

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności