Skocz do zawartości

5 potężnych SEOKatalogów ;)

othbaal

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie te katalogi to jakaś porażka. Dodawałem już tam sporo wpisów - były też unikalne (a niby nie muszą być), strony firmowe i jak do tej pory zawsze (lub przynajmniej większość) są odrzucane. Nawet nie podają powodów.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Jak dla mnie te katalogi to jakaś porażka. Dodawałem już tam sporo wpisów - były też unikalne (a niby nie muszą być), strony firmowe i jak do tej pory zawsze (lub przynajmniej większość) są odrzucane. Nawet nie podają powodów.

Moja witryna bez żadnego ale została przyjęta, ale fakt, nie była firmowa.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Pozycjonuję swoją firmową stronę, dodałem ją wczoraj do tych 5 katalogów, ściągnąłem metadane i je zmieniałem, żeby zadbać o choćby minimalną unikalność, wstawiałem linki - no bawiłem się i dłuższą chwilę na tych katalogach spędziłem. Dziś otrzymuję 5 wiadomości, iż moje wpisy zostały usunięte. Również bez przyczyny. Szkoda... odradzam te katalogi.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności