Skocz do zawartości

Jakiej muzyki słuchacie?

novy*

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czego slucham mozna sie dowiedziec tu:

www.last.fm/user/Elfiszon/

Konto mam od niedawna, wiec lista jest sredno reprezentatywna, ale zawsze daje jakies wyobrazenie.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Ja tam słucham dobrej muzyki, nie mam konkretnego gatunku. Bardzo lubię muzykę filmową. tz. soundtracki, lubię też dobry kobiecy vokal, najlepiej w oprawie trance, coś ala Andain, czy Sarah Mclachlan. Jak również co czwartek lubię posłuchać audycji radia DI, czyli ASOT Armina Van Buurena.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Widze, że na forum nie ma osób które lubia "łupanine".. w otoczeniu też nie ma.. Jestem sam... Heh.. jestem poprostu inny :)inny znaczy lepszy :D lol

No wiesz, jeżeli dla ciebie np Behemot nie jest łupanina to ... :) jesteś faktycznie specyficzny

mówi się "tró" :D

ja sobie słucham wielu rzeczy byle gitara była, choć ostatnio (przez jakieś 3 lata ;)) głownie króluje szataństwo \m/ :D Mithotyn, In Flames, CoF, Otyg, Forlorn... taki... viking metal :) - kiedyś w empiku jak się z żoną pytaliśmy o jakieś tam diabelstwo wracając z treningu, pan łypnął na miecze co je na plecach mieliśmy i od tego momentu wszystko było "viking metal" :D No i ostatnio mnie wzięło na Monster Magnet, Danziga i podobnych znów.

A i tak jak dorosnę to będę taki jak Lemmy :D

Tytus Wojnowicz - "Uwertura dla M"

Jest koniec stycznia, zaraz początek sesji egzaminacyjnej na PG - aktualnie tylko ta melodia jest w stanie mnie uspokoić i pozwala pomyśleć że będzie dobrze mimo to, że jest tak źle :puknijsie:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

• 7 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności