Skocz do zawartości

[Joomla!] Upgrade 1.5 do 1.7

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was próbował przejść z Joomli 1.5 na Joomlę 1.7? Jeśli tak, to jak?

Czytałam, że można to zrobić dość bezboleśnie za pomocą jUpgrade - https://redcomponent.com/free-downloads/cat_view/931-jupgrade - ale nawet nie mam jak tego pobrać.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Jeszcze nie próbowałem, w weekend może powalczę

ale nawet nie mam jak tego pobrać.

Próbowałaś konto zakładać?

Requires registration to download

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Okay, oficjalnie jestem ślepa :) dzięki!

EDIT: To oczywiście nie oznacza, że problem rozwiązany. Nadal chciałabym wiedzieć, czy ktoś przez to przechodził i czy były jakieś komplikacje...

EDIT 2: jUpgrade u mnie nie działa. Klikam i nic się nie dzieje. Czy Wy też mieliście taki problem?

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

ja przechodziłem przez upgrade z 1.5 do 1.7za pomocą jupgrade.

pamietam ze na poczatku tez mialem jakiś problem z uruchomieniem, ale potem jak poszło to wszystko gładko.

niestety po upgradzie okazało się że moja skórka jest niekompatybilna z 1.7 przez co strona się trochę rozjechała , natomiast wszystkie komponenty zastosowane u mnie działały nadal prawidłowo.

wracając do samego jupgrade to na pewno jest aktualnie najlepsze narzędzie do aktualizacji automatycznej o ile w ogole sa inne.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

no wlasnie nie bardzo pamiętam, bo robiłem to lokalnie zeby nie zniszczyć produkcyjnej strony. wiem ze to byl najpierw upgrade do 1.6.5 a potem bodajże do 1.7.0 lub 1.7.1.

sprawdz w preferencjach joomli czy masz prawa do zapisu wszystkich plików i katalogów. zerknij też na tutorial https://www.youtube.com/watch?v=cAufYW9SBm8

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

• 4 tygodnie później...

@webpiksel, jaka wersja przejściowa? Idąc twoim tokiem rozumowania, można by powiedzieć, że nie warto przechodzić na Firefoxa 9, bo to "wersja przejściowa" i zaraz po niej będzie Firefox 10.

Zatem kiedy nie ma się wiedzy na dany temat, lepiej głosu nie zabierać, zamiast wprowadzać ludzi w błąd.

Wersja 1.7 to tylko oznaczenie linii rozwojowej systemu Joomla, która rozpoczęła się od wersji oznaczonej numerem 1.6.

Zaś kolejna styczniowa wersja oznaczona będzie numerem 2.5 (jest już zresztą dostępna na Joomla.org testowa Joomla! 2.5 Beta1).

Aktualizacja z wersji 1.7 do 2.5 będzie automatyczna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności