Skocz do zawartości

Darmowe wpisy stron z PR1+

salab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wprowadziłem właśnie możliwość dodawania stron PR1+ do moderowanego katalogu aslan.pl

Dane katalogu:

url: https://www.aslan.pl

PR strony głównej: 2

wiek domeny: 10 lat

Wymagam linka zwrotnego do katalogu.

Moderacja zazwyczaj co 2-3 dni, z uwagi na nową zmianę w najbliższym czasie dużo częstsza.

Pozdrawiam :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jeśli mogę oczywiście coś doradzić, to są na PIO agenci co zbierają spisy katalogów co wymagają link zwrotny i zgłaszają to wielkiemu bratu na wiadomym forum chyba gdzieś to czytałem ;), wiec ja by tak nie pokazywałem by ta opcje, to tylko moje małe spostrzeżenie ;) Ogólnie katalog jest najbardziej OK

Bardzo ładny katalog, ale ten link zwrotny to niepotrzebnie naprawdę :) Jak będzie wpis darmowy to na pewno coś dodam ;) Swoją drogą ciekawe rzeczy Max opowiadasz ;) Przypiąć twój post i niech ludzie nie wymagają tych linków ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności