Skocz do zawartości

[Sprzedam] Kilka rzeczy

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W związku z tym, że potrzebna mi jest pilnie gotówka, mam do sprzedania kilka katalogów, domen i program:

1) Katalog PR 2 oparty na skrypcie Catkatalog na domenie .pl. Mogę sprzedać wraz z SEOhostingiem (linuxpl.com - 50 IP).

Domena ważna do 2012-06-26. Hosting do 2012-07-30. Supersilesia.pl

2) Katalog stron PR 1 na skrypcie OMNI ADW. Mogę sprzedać wraz z SEOhostingiem (linuxpl.com - 50 IP). Domena ważna do 2012-08-31, serwer do 2012-07-30. Gryfps.eu

3) Katalog na web news wraz z serwerem. Domena opłacona do 2012-06-13. Serwer do 2012-06-20. Intoxicated.pl

4) Zen bloga i zennoposter lite - program do budowania darmowego zaplecza.

Do czego służy ZenBLOG:

zakładania blogów służących jako zaplecze na darmowych platformach np. webs.com, wordpress.com, blox.pl, blogspot.com itd.

do zakładania profili web 2.0

Jak działa/możliwości:

Rejestruje konto na platformie i ustawia profil

Aktywuje link z poczty jeśli jest taka potrzeba

losuje wygląd bloga z dostępnych skórek

dodaje pierwszy wpis (z linkami w treści i losowym obrazkiem tematycznym).

zapisuje url, login i hasło w plikach .txt (można dodać eksport do csv w formacie przygotowanym pod swl'e)

powstałe blogi to najczęściej subdomeny, które można z powodzeniem katalogować nie tylko w easydir i webmini smile.gif

obsługa proxy - wbudowany w zennoposter zaawansowane narzędzie do obsługi proxy. Umożliwia wybrać platformy, które mają być obsługiwane poprzez proxy

5) Domeny footballrate.pl, moim-okiem.pl, ozgdesign.pl - niektóre z nich są dobrze podlinkowane i posiadają dużą moc.

Propozycje proszę kierować na pw lub gg 4651622.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności