Skocz do zawartości

lay do oceny

fafik

Rekomendowane odpowiedzi

witam ponownie...

zrobiłem kolejny lay, co prawda niestety nie minimalistyczny (może następnym razem).

Starałem się wziąć pod uwagę poprzednie rady. Mam nadzieję, że w jakimś stopniu się to udało.

Lay tutaj -> https://grupaclubowe.pl/1/

wiem, że może jest za szeroki, ale wybaczcie, mam rozdziałke 1920x1200, więc u mnie jest idealnie... zapomniałem o odpowiedniej szerokości. (najwyżej zmniejszcie sobie scrolem xD )

Gdyby się layout komuś spodobał, to chętnie sprzedam :D (PW)

czekam na ocenę.

Strasznie ciemno, mało czytelna czcionka (kolor) no i ten top jakiś taki pusty, brakuje logo ;]

Generalnie staraj się robić szablony, które później będą łatwe do pocięcia i zakodowania, tutaj miałbym z tym sporo problemów.

leczenie schorzeń kardiologicznych w poradnia kardiologiczna zabrze

• 2 tygodnie później...

Też mam monitor FullHD, więc nie ogląda się źle;]

Jeżeli strona będzie miała sporo tekstu, to faktycznie będzie męczyło oczy.

Brakuje mi trochę jakiegoś dodatkowego koloru przewodniego do nagłówków, nawigacji. Troszkę tak monotonnie jest.

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

• 4 tygodnie później...

Nieźle wygląda, ale za ciemno - przynajmniej rozjaśnij tekst, nie musi być całkiem biały, ale trochę jaśniejszy odcień szarości uczyniłby tekst bardziej czytelnym.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności