Skocz do zawartości

Chcę zażyć jakiegoś dopalacza

Active11

Rekomendowane odpowiedzi

Prowadzę firmę pozycjoner itp. już około 5 lat, czasem więcej czasem mniej nigdy konkurencja mnie nie przeganiała a jak już to tylko white seo wystarczało żeby wrócić do łask Klienta..

Ostatnio moje zaplecze przestało wystarczać... Prześcigają mnie jakieś szybkie bolki (zaplecza) DOPALACZE? Kurde jak oni to robią. Mimo że jestem przeciwny takim rozwiązaniom jestem zmuszony ich spróbować!

Czas przetestować coś nowego. I stąd moje pytanie: co kupić?

Budżet 2k Chcę coś mieć na własność nie płacić co miesiąc jak haracz - no chyba że coś jest na prawdę dobre.

Jeśli mnie zainteresuje a ma swoje pp to chętnie kupię. Myślę tutaj o xrumer. - kupa kasy, ale jakie z tego korzyści? Bo sory ale nie widzę sensu w jakimś mega blaście.

To tylko fajnie brzmi.

Tak czy owak, mogę spróbować? please odpowiedzcie daje dziękuje, i ogólną wdzięczność :D

Temat ciekawy bo trzeba iść z duchem czasu.... Nie każdy ma odwagę tak jak ja.

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

może napisz na czym Twoje White Seo polegało ... No i czy sprawdziłeś czym linkuje konkurencja? Czy się mocno kamuflują?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Moje skromniutkie zdanie Active11- warto inwestować w dobre teksty i wykupić dostęp do prywatnych stron z preclami. A blasty zostawić na dopalanie wpisów- oczywiste. Jeśli nie masz wielu stron to lepiej zlecać blasty niż kupować xrumer. Czyli jak napisał Lesiu :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ha ha temat dla dziadków z pio więc się wypowiem. Też miałem takie wrażenie, że automatami można więcej - można ale trzeba używać z sensem, ponawiać.

Więc mam tu na myśli scrapeboxa, (sam nie mam nadal) niestety to wieczna nauka i ciągłe szukanie świeżych list.

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Moje white seo ? = katalogowanie, optymalizacja, presselpage, i dobre linki dobrze wiem gdzie.

Automaty typu xrumer i scrapebox znam tylko z tego że dopiekły mi nie raz na własnym forum czy blogu. Może dla tego jestem przeciwny tym automatom.

Scrapebox? Po co komu linki nofollow? Xrumer - mam 50 Klientów, około 200 stron do pozycjonowania może warto?

To kto coś fajnego zaoferuje? Chętnie przetestuje.

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

Rzezniczek -> nie widziałem generatora RSS miona - ale co ci nie pasuje w generatorze RSS scrapeboxa/scrapeborada do profili ? :)

Scrapeboxem tez pobierzesz tytuly, a co ci nie pasuje 2 kliknieciami zmienisz w notepad++ więc ? :D

Nie to żebym miał coś przeciwko softowi miona - bo sam uzywam pingmastera i jest naprawde dobry, po prostu pytam z ciekawości :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Rzezniczek -> nie widziałem generatora RSS miona - ale co ci nie pasuje w generatorze RSS scrapeboxa/scrapeborada do profili ?

Mam Scrapeboxa i swoje skrypciki do tego typu zadań ale muszę przyznać, że generator RSS Miona jest na prawdę dobry i opłaca się go kupić nawet jak się ma Scrapeboxa.

Scrapebox? Po co komu linki nofollow?

Jeżeli nie masz Scrapeboxa to nr 1 na Twojej liście. Scrapebox to wszechstronne narzędzie seowca nie tylko służące do postowania na blogach, prawie kazdy je ma wiec jak nie chcesz być z tyłu to polecam kupić.

Warta grzechu też jest nowa szybka dodawarka

Tego niestety nie polecam, choć na pewno od strony technicznej jest ok to niedługo nie będzie tym gdzie dodawać.

...

Scrapebox? Po co komu linki nofollow?

Wcale nie polecałem Scrapeboxa jako dodawarki. Ma on w sobie o wiele bardziej przydatne rzeczy niż spamowanie na blogach.

Rzezniczek -> nie widziałem generatora RSS miona - ale co ci nie pasuje w generatorze RSS scrapeboxa/scrapeborada do profili ?

Nie polecałem generatora Miona ze względu na RSS. Polecam bo TYM generatorem HTML można cuda zdziałać - jak ktoś ma pomysły. A miarę użytkowania tego generatora co chwila nowe pomysły przychodzą do głowy jak go wykorzystać. Dla mnie ten soft to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności