Skocz do zawartości

Oglądacie Lekkostronniczych ?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Ano widzicie - gust jak du** - każdy ma swoją.

Zdecydowaliśmy się na współpracę z LS, gdyż chłopakom nie uderzyła sodówka do głowy, są komunikatywni i mają praktyczne doświadczenie w prowadzeniu fanpage'a jak i program na youtube :jezyk1:

• 2 miesiące temu...
  Ptaq napisał(a):
2 odcinki po tym temacie przemęczyłem... ale to dosłownie przemęczyłem. Ogólnie w szoku jestem, ze takie "pierdoły" mogą się podobać ludziom.

Mam to samo. Ale czego się spodziewać w kraju wyborców PO :) co kto lubi, osobiście polecam w wolnym czasie video-recenzje The Needle Drop :)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

shpyo napisał(a):
Obejrzałem, ale nie rozumiem ich poczucia humoru...

Chyba nie tylko Ty ...

Ogólnie rzecz biorąc teraz do nas doszła moda na e-prezenterów którzy chcą zabłysnąć przed publiką (co im się w dużej mierze udaje) poprzez pajacowanie, głupie miny i suche żarty. Każdy orze jak może.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności