Skocz do zawartości

SEO dla branży AGD

Ojciec_Pio

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze to doradzę Ci abyś nie cytował całych postów bo tutaj można mała karę za to dostać.

wiele osób chciałoby mieć takie portfolio jak moje i takie kontakty.

Wiesz, Ja wole mieć umiejętności i zadowolonych klientów niż portfolio, które mozna sobie w d.. wsadziś jak sie okaże, że nic tak naprawde się nie umie.

Bo tak patrząc na twoje portfolia (notabene chyba bardziej CV bo w wiekszości firm pewnie pracowałeś na umowę) to nie masz czym się chwalić. Nie chce wyciągać na forum co o tym myśle bo nie o tym ten temat i jest to wyłacznie moja subektywna opinia a nie warto dyskutować o twoim doświadczeniu.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ojciec_Pio

moim zdaniem twój problem lezę w zupełnym braku pokory, piszesz o jakiś mitycznych 190 domenach ( prawie w kazdym poście) i to ma być lekarstwo na wszytko ?, chyba zera tobie się pogubiły. Opowiadasz ze takie zaplecze cie kosztowało 1500 miesięcznie? O czym ty gadasz ? 20 k rocznie za jakieś głupie 190 domen?

Przecież przedłożenie domen to 10 k (50 zeta .pl) + dedyk pro z pula IP, lub seohosty, VPSy i td Widać ze nigdy nie miałeś żadnego ( 190 domen :)) zaplecza.

Za swoje 190 domen płaciłem prawie 1500 zł miesięcznie - sererw, przedłużenie domen, linkowanie. Ale może teraz trochę się zmieniło. W końcu są serwery SEO.
w końcu i co ze to SEO hosty? ma miał być atut tego twojego mitycznego zaplecza?

O PR Marcin już ci napisał ze kolejny raz zestrzeliłeś sobie w kolano.

Po 3 cie nie masz pojęcia jak się pozycjonuje sklepy.

Nie pisz więcej w tym temacie bo coraz więcej się pogrążasz.

Załóż lepiej bloga.....

p.s Ogólnie kiedyś po jakieś akcji zbanowałem sting2005, ale odbanowałem bo normalnie strzela w dziesiątkę ;)

Nie 2800 tylko 1500 zł z obsługą tekściarzy:)

A myśleć możesz sting co tam chcesz. Bo już pisałem nieraz - SEO to nie moja dziedzina tylko marketing, e-marketing i reklama. Ale problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego ma więcej osób, niż ty.

A moje portfolio, a raczej doświadczenie jak na Białystok jest duże. Headhunterzy się odzywają, i to nie z byle jakiego powodu. Ja wyrastałem w czasach sporego bezrobocia i nieraz się za friko pracowało, byle doświadczenie zdobyć. Jak ktoś tego nie przeżył, to nie zrozumie. Ale niektórzy mają jeszcze mleko pod nosem i nie wiedzą co to bieda. Pozdro dla normalnych.

Nie cierpię spamerów!

Dzięki MaxPan za odbanowanie :)

Każdy ma swoje zdania na różne tematy i nie zawsze musi się to podobać wszystkim. Ty też MaxPan potrafisz wkurzyć niejednego na tym forum (co już nie raz czytałem) ale faktem jest, że pojęcie masz i nie da się czasami czytać tego co piszą niektórzy na tym forum. W szczególności jak twierdzi, że wiedzę ma na poziomie średnim (co oznacza, że seo ma w dużym palcu i brakuje mu wiadomości aby powiedzieć, że ma wiadomości w małym palcu).

Ja na razie mam wiedzę w tym dużym palcu (tak mnie się wydaje) ale nie podejmuję sie zleceń z których nie mam najważniejszej rzeczy: KASY. Bo w seo oprócz tego, że klient ma być zadowolony z wyników to My Pozycjonerzy musimy być zadowoleni z profitów (a wpis w portfolio nie jest dla mnie zyskiem, bo czy mam 10 czy 100 klientów to nie ma znaczenia. A wręcz lepiej jest ich mieć mniej ale konkretnych, zdecydowanych a nie niewiedzących co chcą).

Zamknijmy ten temat bo nic już tu nie dodamy.

Wszyscy tutaj czytamy ze zrozumieniem. Tylko nie wiemy czemu jak mantrę piszesz, że chcesz się czegoś podjąć nie mając o tym pojęcia.

I tak po ostatnie to jakbyś był taki mądry na jakiego próbujesz tutaj wyglądać to powienieneś chyba wiedzieć, że seo to również e-marketing (przynajmniej jedna z jego dziedzin).

PS. Pozdro dla nienormalnych.

Dobra chłopaki

Trzeba wyznać prawdę. Nie jestem żadnym specem od SEO. Dostałem zlecenie znalezienia kierownika SEO dla jednego z moich klientów, wiec zdecydowałem się na działania niestandardowe. Właśnie dostałem telefon, że klient zdecydował się na jedną osobę - choć akurat nie znalezioną przeze mnie - ale w praktyce zlecenie zakończone.

Jeśli kogoś uraziłem to sorry, ale taka praca. Jednak ktoś inny był szybszy ode mnie i znalazł odpowiednia osobę.

A na forum zostanę, bo muszę przyswajać wiedzę z tej dziedziny - inny klient ode mnie tego wymaga:) Ale to cholernie nudne:P

Pozdrawiam.

Nie cierpię spamerów!

Dobra chłopaki

Trzeba wyznać prawdę. Nie jestem żadnym specem od SEO. Dostałem zlecenie znalezienia kierownika SEO dla jednego z moich klientów, wiec zdecydowałem się na działania niestandardowe. Właśnie dostałem telefon, że klient zdecydował się na jedną osobę - choć akurat nie znalezioną przeze mnie - ale w praktyce zlecenie zakończone.

Jeśli kogoś uraziłem to sorry, ale taka praca. Jednak ktoś inny był szybszy ode mnie i znalazł odpowiednia osobę.

A na forum zostanę, bo muszę przyswajać wiedzę z tej dziedziny - inny klient ode mnie tego wymaga:) Ale to cholernie nudne:P

Pozdrawiam.

chcesz jakoś wybrnąć z twarzą z tej sytuacji coś mi się wydaje ... :hi:

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

• 3 tygodnie później...

Za 300zł pozycjonować sklep? Wiesz co, weź wydaj ze 100zł na mocną wódkę, zresetuj się, i zapomnij, że w ogóle chciałeś takie zlecenie na siebie wziąć, to najlepsze wyjście z tej sytuacji. 300zł to jest praktycznie nic, tym bardziej przy sklepie z asortymentem AGD.

Podejrzewam, że więcej kosztowałoby stworzenie opisu dla każdego z produktów, a gdzie tu dalej... Chyba, że chcesz pracować jako biały murzyn to droga wolna :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności