Skocz do zawartości

Internet na żywo czyli...... ręczny Rss gazetka

Kil Bill

Rekomendowane odpowiedzi

Ręczny kanał Rss czyli Cnn No Comments :)

Rss 10.0.1.2006r

Wg. nas częstej poprawy pozycjonowania i ciągłego monitorowania wymagają nieliczne strony i jeżeli jest taka potrzeba to możemy zaproponować taką usługę w cenie od 150 do 200 zł netto/miesiąc

Pozycjonowanie stron jest metodą duzo tańszą oraz daleko bardziej skuteczniejszą od innych form reklamy dostępnych w internecie.

Promocja przez pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach może zwiększyć oglądalność Państwa strony o 1000 % a nawet więcej !!

pozycjonowanie stron, linki stałe za DARMO!

Gwarantujemy, że nie zapłacą Państwo ani złotówki dopóki wasza strona nie pojawi się na czołowych miejscach w wynikach wyszukiwania interesujących Państwa wyszukiwarek i to wszystko bez względu na koszty, czy też wysiłek poniesiony z naszej strony.

syzyf7nh.th.jpg

Pozycjonowanie stron internetowych we wszytkich krajach świata. Płacisz tylko za efekty! Kliknij i sprawdź nasze ceny! Zaufanie 3000 Klientów

Pozycjonowanie stron WWW z duza skutecznoscia i bez zadnego ryzyka.

banhim1sa.th.jpg

Naszą dewizą w kontaktach handlowych jest zasada "No-Success-No-Pay".

Działamy z kulturystykąnosuccess8qe.th.jpg

znaczny efekt promocyjny dla swojej działalności.

Cena wykonania pojedynczej strony już od 80 zł netto!

GWARANTUJEMY

że wejście na stronę, której treść odbiega od opisu będzie ostatnim wejściem potencjalnego klienta na stronę.strach6ij.png

oraz DARMOWYM pozycjonowaniem wykonanych stron (optymalizacja kodu, wymiana linków z innymi stronami

Pozycjonowanie polega na celowym i przede wszystkim skutecznym "windowaniu"winda2ea.th.jpg

linku do promowanego

serwisu internetowego wg. określonych słów/fraz kluczowych wpisywanych do okno wyszukiwarki

Pozycjonowanie jest wielokrotnie tańsze niż zakup linków i banerów sponsorowanych. Każdego dnia z wyszukiwarek korzystają miliony użytkowników, a ilość osób wchodzących na stronę dzięki wyszukiwarce internetowej znacząco przekracza 50%

• umieścimy państwa strony w pierwszej dwudziestce. Za niższe pozycje nie pobieramy opłat.

Na życzenie klienta jednak, możliwe jest pozycjonowanie w dowolnej wyszukiwarce.

wyszukiwarka3lu.th.jpg

Darmowe pozycjonowanie , promocja strony system linków nie grozny

Sklepy internetowe mogą zlecić pozycjonowanie nawet na nazwę konkretnego modelu, jaki mają w ofercie, bo i takie zapytania się zdarzają

1 pozycja biustonosz do karmienia

Darmowe Pozycjonowanie w Google

Pierwsza strona, ma około 96% klientów, a w tym większe zyski.

Przewaga mojego sytemu nad linkorem to moje stałe linki

Sporządzenie jądra zapytań kluczowych

jadra7gu.th.jpg

Darmowe pozycjonowanie aliasów!

Wchodzisz na wyszukiwarkę

nasza strona stoi otworem

Wszytsko o polskich

opieka pozycjonerska

co spowoduje wzrost jej PGR (Page Rank).

pgr3ol.th.jpg

A wszystko to bardzo tanio!

Na życzenie wysyłamy dokładne wyszczególnienie przeprowadzonych przy pozycjonowaniu czynności.

topsecret8mv.th.jpg

Darmwe pozycjonowanie, Wypromujemy Twoją stronę na szczyty wyników wyszukiwania.

Jak zmusić stronę internetową do pozyskiwania klientów i zarabiania pieniędzy? (BIĆ ja młotkiem po głowie przypisek K.:)

Opieka pozycjonująca od 7 zł / mc

opieka0im.th.jpg

pod ciągłymi zabiegami pozycjonującymi, . Cała praca jest wykonywana ręcznie

* - nie obowiązuje gwarancja oraz zwrot pieniędzy w przypadku niezadowalających wyników.

Zwiększanie skuteczności witryn internetowych poprzez zastosowanie statystyk

cdn :) IHMO rysunki nowe dodam :) a tekstu w tej kategorii nie zabraknie :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności