Skocz do zawartości

Czy ktoś z Was linkuje ręcznie i są tego efekty

lamcpp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Waćpanowie wybaczą moją śmiałość. Moim celem nie było ugodzić mości panów dumy. Przeto nie godzi się korzystać z warezów, jako że sroga za nie kara Boska czeka. A w szczególności na tego, który bluźni przeciw Panu swemu! Biada Wam powiadam, Biada!

A co do kradzieży, to nadal nie rozumiem. Market Samuraj działa legalnie chyba przez 3 miesiące. Potem można go sobie całkiem legalnie odinstalować i zainstalować ponownie. Twórcy softu wiedzą o tym, bo to informacja publiczna. Dodawarka.info jest darmowa w pewnej części i też można z niej legalnie korzystać. A SEO LINK ROBOT znajduje się na warezie, ale na którym? Nie mam pojęcia, bo nie korzystam z tego softu.

Mogę równie dobrze napisać, że narkotyki można kupić w mieście. Czy połączysz moją znajomość dobrych manier z dilerstwem? Ja nie jestem księdzem, nie muszę zwracać tak bacznej uwagi na wypowiadane przeze mnie słowa.

seowyszbanner.gif

Waćpanowie wybaczą moją śmiałość. Moim celem nie było ugodzić mości panów dumy. Przeto nie godzi się korzystać z warezów, jako że sroga za nie kara Boska czeka. A w szczególności na tego, który bluźni przeciw Panu swemu! Biada Wam powiadam, Biada!

A co do kradzieży, to nadal nie rozumiem. Market Samuraj działa legalnie chyba przez 3 miesiące. Potem można go sobie całkiem legalnie odinstalować i zainstalować ponownie. Twórcy softu wiedzą o tym, bo to informacja publiczna. Dodawarka.info jest darmowa w pewnej części i też można z niej legalnie korzystać. A SEO LINK ROBOT znajduje się na warezie, ale na którym? Nie mam pojęcia, bo nie korzystam z tego softu.

Mogę równie dobrze napisać, że narkotyki można kupić w mieście. Czy połączysz moją znajomość dobrych manier z dilerstwem? Ja nie jestem księdzem, nie muszę zwracać tak bacznej uwagi na wypowiadane przeze mnie słowa.

Hee bardzo dobrze napisane :) masz rację...

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Też myślę że często ręcznie oznacza lepiej jak automatycznie - prosty przykład: automatów zostało sprzedane tysiące, automaty wysyłają wiele linków w ciągu sekundy a ręcznie kilka, Tam gdzie dostęp ma automat często jest dużo spamów a Google nie jest głupie.

Ale to że coraz częściej trzeba płacić za link w dobrym miejscu to już inna sprawa.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Panowie

Moduły Keyword Research i Domain Samurai są darmowe w Market Samurai.

Dodawarka.info ma darmowy półautomat.

SEO Link robot fast indexer też jest darmowy - autor dodał wpis z linkiem do sklepu na warriorze i zakup był za 0$.

Tak samo SEO Stat mini i Free Monitor for Google.

Wszystkie narzędzia, których używam są w pełni legalne.

Panowie

Moduły Keyword Research i Domain Samurai są darmowe w Market Samurai.

Dodawarka.info ma darmowy półautomat.

SEO Link robot fast indexer też jest darmowy - autor dodał wpis z linkiem do sklepu na warriorze i zakup był za 0$.

Tak samo SEO Stat mini i Free Monitor for Google.

Wszystkie narzędzia, których używam są w pełni legalne.

Ok. Teraz wszystko się zgadza, wcześniejszy wpis sugerował, że te narzędzia są darmowe, a za darmo jest tak naprawdę mały procent ich pełnych możliwości.

Poza tym SEO Link Robot fast indexer jest osobnym programem, dostępnym nadal za free,lecz również jest częścią płatnego SEO Link Robota.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Też myślę że często ręcznie oznacza lepiej jak automatycznie

Nie zawsze- jak masz np 5-10-100 stron do pozycjonowania, to wiadomo że na ręcznym nie będziesz jechał, bo się zajedziesz (czytałem o tym, już nie jeden tak źle skończył :))

Nasuwa się tu stara prawda- automaty to tylko narzędzie, liczy się pozycjoner ;)

jeśli ma się 1 stronę do pozycjonowania, bez tworzenia zaplecza, a ma się czas, to spokojnie można linkować ręcznie, zakup automatu mija się właściwie z celem, można oczywiście ściągnąć sobie wersje demo seolight czy donmini, aby się trochę odciążyć.

Jak ktoś ma do pozycjonowania tylko kilka stron (albo tylko jedną stronę), to ręczne linkowanie czasem może przynieść dużo lepsze efekty niż spamowanie automatami... :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Chciałbym zapytać czy tylko i wyłacznie ręcznym linkowaniem da się osiągnąć wysoką pozycję w google?

z tego co czytam to kazdy uzywa płatnych narzędzi.

Czy bez nich da radę dzisiaj zaistnieć w google?

bądź używając darmowych odpowiedników (o ile są).

Oczywiście, że ręcznie da się osiągnąć wysoką pozycję w google i jest to najlepsza metoda według mnie. Z automatów to możesz co najwyżej zaśmiecać internet, a chyba nie oto chodzi.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Również potwierdzam, że ręcznie można osiągnąć dobre efekty. Chociaż osobiście najpierw proponuję wydać kilkadziesiąt złotych i zlecić zrobienie listy porządnych for/blogów tematycznych, które przyjmują linki.

Z automatów to możesz co najwyżej zaśmiecać internet, a chyba nie oto chodzi.

Mi znów się wydaje, że w SEO chodzi o wysokie pozycje, a nie moralniaki z zakresu zaśmiecania/niezaśmiecania Internetu. Automatyzacja pracy to ekonomia, która przy wielu pozycjonowaniu wielu projektów jest wysoce pożądana.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności