Skocz do zawartości

Don Zgod - szybka i darmowa dodawarka

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Toż to można zablokować dodawanie wpisów, jak komuś to nie odpowiada :placze: Nie rozumiem co tak płakać nad tym, jak powstała pierwsza dodawarka do seoków to też było gadanie, że SEOKatalog to już przeszłość, a obecnie żyją i się dobrze mają. Komuś nie odpowiada - niech zrobi zamknięte katalogi, zmieni skrypt - nie wiem, a nie takie gadanie :puknijsie:

a te katalogi w ciagu ostatniego tygodnia podwoily swoja ilosc wpisow, mozecie sie spodziewac, ze donmini zaczna znikac, ahoj!

To w takim wypadku jeśli to jest problemem, to nie tworzy się katalogu otwartego, ale stronkę generującą tylko treść. Albo rybka albo...

A tak w ogóle w czym problem? Przyrost treści raczej powinien być powodem do zadowolenia. Wszak serwis żyje co dla G też ma znaczenie. Oczywiście, problemem jest jakość części wpisów, ale to nie problemem do końca typu "bo to automaty robią". Nie, robią to leniwe debile, które również ręcznie dodawać potworki bez krzty unikalności.

A leniwe nie dlatego, że używają automatu, ale że nie chce się, nie potrafią sklecić czego co by przypominało składną wypowiedź w języku polski. No i nie potrafią ruszyć mózgownicą, choć to nie zawsze z lenistwa, ale czasem Bozia poskąpiła odrobiny rozumu. Dla pocieszenia - to nie tylko nasz polski problem. Debile są na całym świecie :puknijsie:

PS. Mam kilka easydirów, któych w ogóle nie doglądam - zrezygnowałem, bo brak czasu. Puchną jak nie wiem co. Debilnych wpisów pewnie też sporo. A jednak linki, które tam mam typu site-wide są niczego sobie. Tak więc z powodów strasznego wzrostu ilości wpisów likwidować nie jest dla mnie żadnym racjonalnym argumentem. Jeśli chce mieć sterylne katalogi, to trzeba stawiać te z moderacją, a najlepiej te, których skrypty trzeba kupić jak seoki. Czasami wygłaszane są opinie takie, że mi ziemniaki w piwnicy od razu gniją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności