Skocz do zawartości

Don Zgod - szybka i darmowa dodawarka

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam działanie :) - testowałem na XP i Win7 64bit - leci bez zarzutu - moja dygresja, dać opcję na 2-3 różne opisy z synonimami oraz bo nie sprawdzałem i nie wiem czy można - synonimizowany również tytuł wpisu - niech właściciele DonMini mają chociaż tę pseudounikalność a nie pseudo-pseudo :(

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie nie działa z bazą 1054 katalogów (pobraną z tego forum). Z inna baza w pliku txt tez mi nie działa. Na początku myślałem, że chodzi o kodowanie i je poprawiłem. Nadal jednak nie działa. Program mogę uruchomić tylko ze standardową baza.

seowyszbanner.gif

hej,

mi nie chce dalej działać ta duża lista don mini w połączeniu z tym programem.

Program kończy dodawanie pomyślnie po kilku sekundach. Skorzystałem z reguły podanej przez jamesisko ale dalej to samo. Lista dołączona do programu śmiga świetnie

SEO, SEO i SEO

Naprawdę wystarczy otworzyć listę w edytorze tekstowym i na zakońćzenie każdego adresu dodać "/" jeśli nie ma. Kilka dni temu też mi nie chciało działać. Wystarczyło spojrzeć w oryginalną listę, żeby zobaczyć, że kaśdy adres kończy się slashem, Działa - sprawdzone.

Dzięki, masz u mnie piwo :)

to ja kurierem poproszę ;P, albo wpadnij do Rewala.

(dla niewtajemniczonych \r\n - znak końca linni i powrotu karetki), ułatwia pracę.. bo w sumie mozna by było szukać all co się kończy na .pl i zamieniać na .pl .. i tak każdą domenę ;P

co do listy dużej, jest problem z tą wersją bo:

dodawałem jedną domenę, później jak skończył dodałem tylko kolejną i znów start.

tam na dole w wynikach jak się dużo zebrało (w sumie z 2 domen) to się soft wysypał.

Zmniejsz listę katalogów, podziel plik na dwa... lub zrób dwie kopie (katalogi) i w jednym połowa listy i w drugim druga połowa.

powinno pójść ( u mnie katalogów jest 860 i przy tej ilości śmiga).

...moja dygresja (...) - synonimizowany również tytuł wpisu - niech właściciele DonMini mają chociaż tę pseudounikalność a nie pseudo-pseudo :)

Tytuły są synonimizowane.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności