Skocz do zawartości

Don Zgod - szybka i darmowa dodawarka

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

Hm. U mnie nie śmiga, klikam na start i ciężka zawiecha programu, nie łączy się w ogóle - bo firewall nie pyta się o dostęp.

OK, rozwiązanie, błąd: lista katalogów nie może być za długa.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Raczej to nie wina dużej listy. Wszystkie adresy z listy muszą się rozpoczynać od "https://" i kończyć na znaku "/".

Natomiast nie mylić z polem "URL", w którym kończymy adres bez znaku "/".

Musisz o czymś wiedzieć. @okazwłoka, z tego co pamiętam pisał, że każda instalacja donmini wysyła adres do jego bazy. Ten adres trafia więc do DonLinkage (automatu) i za jego pomocą zostanie pewnie użytkowany. Wobec tego z unikalnością za jakiś czas może być kiepsko. Piszę to tylko w celach informacyjnych.

seowyszbanner.gif

Wszystko zależy od podlinkowania - są donminiacze, które mają niecałe 2k wpisów i site na poziomie 15k.

To normalne. Strony na tym samym skrypcie, postawione w tym samym czasie i identycznie linkowane nabierają site w różnym tempie i w różnej skali. Na moim przykładzie: niektóre mają site 6k, a inne ledwo 10.

podziękowania tylko nie wiem czy to w ogóle ma sens dodawanie do tych katalogów ??

a drugie moje nasuwające się pytanie (bo program działa używająć młodzieżowego słowa zejebiście) czy poza listą dostarczoną z programem istnieją listy będące (odpowiadające) programowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności