Skocz do zawartości

Don Zgod - szybka i darmowa dodawarka

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm... jaką macie obecnie skuteczność podczas zabawy z programem? Uzbierałem sobie tutaj na forum łącznie ponad 2000 adresów donminiaczy, na początku miałem max. ~400 dodań - obecnie ok. 150-200, czyli skuteczność nie powala na kolana. Oczywiście opisy itd. wg. wymagań. Zawsze to jakieś narzędzie, ale jak w tym tempie skuteczność będzie spadać to za chwilę będzie tych linków max. kilkadziesiąt i nie będzie się opłacać nawet go odpalić :) ... Dodatkowo ktoś mi tu odpisywał że tytuły wpisów też można synonimizować - czy na pewno? - na tytuł wpisu jest miejsce na 45 znaków, więc na upartego dwa tytuły w {} wejdą, ale więcej nie (o ile to faktycznie działa). Jeśli ktoś chce się pobawić i sprawdzić ile mu doda to moja "zbiorcza" lista jest do zassania stąd:

https://wyslijto.pl/plik/y5fa2wa3sz

Pozdrawiam :)

Hmm... jaką macie obecnie skuteczność podczas zabawy z programem? Uzbierałem sobie tutaj na forum łącznie ponad 2000 adresów donminiaczy, na początku miałem max. ~400 dodań - obecnie ok. 150-200, czyli skuteczność nie powala na kolana. Oczywiście opisy itd. wg. wymagań. Zawsze to jakieś narzędzie, ale jak w tym tempie skuteczność będzie spadać to za chwilę będzie tych linków max. kilkadziesiąt i nie będzie się opłacać nawet go odpalić ;) ... Dodatkowo ktoś mi tu odpisywał że tytuły wpisów też można synonimizować - czy na pewno? - na tytuł wpisu jest miejsce na 45 znaków, więc na upartego dwa tytuły w {} wejdą, ale więcej nie (o ile to faktycznie działa). Jeśli ktoś chce się pobawić i sprawdzić ile mu doda to moja "zbiorcza" lista jest do zassania stąd:

https://wyslijto.pl/plik/y5fa2wa3sz

Pozdrawiam ;)

A może zamiast marudzić postawisz sam ze 100 takich katalogów?

Nic tylko brać w zamian nie dając nic... a przepraszam, w zamian dając SPAM

• 2 tygodnie później...
Opowiadasz, mnie raz działała i nawet dodawała :ok:. Ostatnio nie sprawdzałem.

A mnie nawet wczoraj zadziałała :)

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

nie, nigdy nikomu nie działała i o tym jest ten wątek na 9 stron

to był sarkazm

Tak jak i kolejne dwa posty :)

A wracając do tematu:

Wczoraj ściągnięty programik z załączoną listą 215 katalogów dodał wpisy do 70 więc coś tam jeszcze z tych "donminiaczy" pozostało działających.

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

• 2 tygodnie później...
A może zamiast marudzić postawisz sam ze 100 takich katalogów?

Nic tylko brać w zamian nie dając nic... a przepraszam, w zamian dając SPAM

Nie wiem czemu "finansiarz" twierdzisz że marudzę, chyba piszę wyraźnie że opisy wg. wymagań ustawiam i nawet chciałbym bardziej zsynonimizować, stąd pytanie o tytuł... Nie ja napisałem program do dodawania i nie ja pracuję na zabezpieczeniami skryptu DonMini... Jak do tej pory byłem bardzo ostrożny z wypowiedziami i w zasadzie nikt po mnie nie jeździł nawet jak miałem sporą lukę w kilku tematach z zakresu seo. W ŻADNYM ze swoich programów/dodawarek nie lecę w kulki tzn. staram się pisać unikalne arty i opisy, nie przesadzam z linkami i w ogóle w miarę możliwości staram się zachowywać fair korzystając z darmowych precli/katalogów. Nie wiem czemu piszesz że daję SPAM??? A na koniec skąd wiesz że nie daję nic w zamian? Mam 3 precle ogólnie dostępne i jeszcze 7 katalogów na otwarty_mini więc wkład w "bazę publiczną" mam. Może opisz najpierw swoją działalność pozycjonerską i jaki to jesteś "ajka" i w ogóle podpierając się konkretami a potem jeśli uważasz że to konstruktywne to jeździj po innych... Z niechętnym poważaniem - seogreen :puknijsie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności