Skocz do zawartości

experyment ku przestrodze

pol

Rekomendowane odpowiedzi

...nie ma to jak samemu sie przekonac i sprawdzic to co wiekszosc tego forum juz wie...otóż z ciekawosci postanowilem sprawdzic jak to Google reaguje na automatyczne submittery i i puscilem mlynka z paroma testowymi stronami, efekty: stosunkowo dlugo czekalem na indexacje, potem strony jak błyskawica przemknely w indexie i znikly( byly ze dwa dni moze).....(ale gdzies je Google trzyma w jakims boxie - karcerku) bo są widziane w Interii ktora to w koncu jest na silniku Google, taka pseudonaukowa ciekawostaka dla ostatnich niewiernych tomaszow.......

mnie się wydaje, że kolega chciał powiedzieć, że zabrał się za dodawanie do katalogów hurtowo, przy pomocy jakiegoś programu :cray: i chyba załapał jakiegoś dołka, filtera czyli :D

ale mogę się mylić ;)

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

Automatyczne submittery, młynek? Nie znam tego słownictwa ;]
Dobrze że młodzieniec MMP jest na forum bo reszta wstydziła się do tego przyznać :zeby:

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności