Skocz do zawartości

Czemu jako pierwsza pokazuje się domena dostawcy neta ?

Vector.mac

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem nowy portal internetowy, zoptymalizowałem stronę pod względem seo oraz jak na chwilę obecną nie dodawałem do żadnych katalogów itp.

Niestety w momencie wpisania frazy która mnie interesuje w wyszukiwarce google pokazuje się moja strona na domenie od dostawcy serwera (takiej darmowej jak się dostaje zawsze na początku).

Oczywiście stronę zaparkowałem pod wykupioną domenę która mnie interesuje.

No i właśnie nie rozumiem za bardzo czemu tak się dzieje ? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Jeśli nie możesz zrobić przekierowania to wykorzystaj: rel="canonical"

star-kom.pl kopiuje zawartość Twojej strony. Umieszczając ten znacznik w kodzie swojej strony star-kom.pl również go skopiuje. Dzięki temu Google będzie wiedziało, która strona to oryginał, a która to kopia.

Używam wordpress i przyznam że mam wgrany jakiś darmowy szablon w którym jest dodatek Blog Header Scripts oraz Blog Footer Scripts i jeżeli możesz to proszę o podanie przykładowego skryptu który może załatwić sprawe.

Dzięki (sory że tak późno odpowiadam ale niestety nie miałem czasu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności