Skocz do zawartości

Może dajmy już spokój Yahoo niech spoczywa w spokoju

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dużo osób ma strony kierowane na zachód a tam Yahoo jest bardziej popularne niż w Polsce.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Ostatnio nie byłem troche na czasie z portalami, z fejsa tez nie korzystam :)

https://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/556..._ery_yahoo.html

Jak macie jakies ciekawe linki dla tych co ostatni rok przeleżeli pod lodem to podzielcie sie bo nie każdy ma czas szukać ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Trzeba promować binga, bo ma coraz lepsze wyniki nawet w języku polskim, pozatym widzę codziennie wejścia z binga na swoją stronę. Trzeba coś robić bo jak gugiel zdobędzie pełen monopol to dopiero wszystkich pogoni.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jest kilka mniej lub bardziej znanych (bo o popularności i udziałach w rynku powyżej granicy błędu statystycznego to raczej trudno mówić) polskich wyszukiwarek, ale żadna z istniejących nie ma w tej chwili najmniejszych szans w konfrontacji z Google.pl...

Myśleć nad tym oczywiście zawsze warto i wydaje mi się, że wcześniej czy później ktoś wsadzi kij w google'owisko, ale... Szczerze mówiąc jest to tak naprawdę dla mnie na dzień dzisiejszy temat na poemat, bo kto dysponuje obecnie kapitałem i mocami przerobowymi wystarczającymi do opracowania, wykonania i wypromowania projektu (w tym wypadku także brandu) mogącego konkurować z G? Z całą pewnością NIE JA i mówiąc szczerze na samą MYŚL o kosztach takiej inwestycji boli mnie głowa... :) Ja skromnym i zupełnie przeciętnym chłopakiem z Kujaw jestem i nie moja w tym głowa. ;)

Poza tym... nie jestem do końca pewien, czy udzielający się często/gęsto na tym forum najbardziej zagorzali krytycy polityki Google'a są tak naprawdę w stanie (z przyczyn obiektywnych) zaryzykować wsparcie dla nowej wyszukiwarki. Ale to już jest zupełnie inna sprawa.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności