Skocz do zawartości

Xrumer-gdzie tanio

kadziu1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś miałem księgową starej daty. Teraz poleciałem na całość i wziąłem najlepszego na terenie biegłego rewidenta. Nie mam problemu czy mam fakturę czy nie - robię przelew z konta firmowego, robię wydruk i opisuję, że program do reklamowania w necie. Żadnej faktury nie potrzebuję żeby odliczenia robić. Wszystko da się zaksięgować kwestia ogarniętego księgowego. Ten mówi, że nie da rady? Podejdź do innego, podpytaj się, popytaj się znajomych kto jest najlepszy na rynku - zawsze taki znajdzie rozwiązanie i to nie jest koszt o jakieś kosmiczne sumy większy.

• 4 tygodnie później...
A skąd to wiesz? Możesz pokazać gdzie tak jest napisane?

jak byś był bardziej skupiony czytając forum Botmastera jest to tam napisane, wiec na talerzu chcesz? ( kopiowanie treści z forum botmastera na otwarte fora tez jest zabronione jakbyś nie wiedział). Jakiś czas temu właśnie gadałem z Aleksandrem po tym jak zbanował konto goscia co sprzedawał XR z refa za 575 USD i powiedział mi o tym konkretnie.

Chcesz kombinować - kombinuj, ale później nie pisz na PW ze masz bana i czy coś można w tej kwestii zrobić.

A skąd to wiesz?
wiem więcej jak tobie się wydaje, a co ty zrobisz z moja rada to twoja prywatna sprawa.

Za refa wolny oferować wyłącznie gratisy. Ale jeśli kupujesz 2-ga 3-cia licke cenę można negocjować - wyłącznie z botmasterem lub upoważnionym pracownikiem obsługi klienta

Dzięki za odpowiedzi!

Może byłbym bardziej skupiony czytając forum Botmastera, gdybym miał tam konto! ;) BTW trochę to dziwne, skoro PP nie posiada żadnego regulaminu, tylko jest w dwóch zdaniach wyjaśnione co można, a co nie.

Nie posiadam xRumera.

Jest to jednak trochę kasy... szczególnie opłaty za serwer. W pewnym momencie miałem już kasę wyłożoną na stół, ale wszyscy nagle zaczęli mówić, jak to profile już są ignorowane przez G. Zostaje postowanie, ale do tego trzeba mieć chyba dobre listy. Ciężka sprawa jak dla mnie.

dMien na pewno jest to narzędzie co można dalej wykorzystywać dla budowy linków, jest prawda również że linki z profili już nie maja tego kopa co mieli i właśnie dla tego botmaster wprowadza nowe obluzgiwane skrypty w domyślnej konfiguracji, ulepsza logikę. Jest to jeden z wielu programów co moim zdaniem musi mieć człowiek co się zajmuje zawodowo SEO, ale na pewno nie jest to przepis na TOP1. Ciężko coś doradzić w tej kwestii 590 USD kwota nie mala, ale masz więcej gwarancji ze nie maja tego softu dzieci Neostrady. Mamy tu na PIO parę osób co nie maja zielonego pojęcia o podstawowych funkcjach, podstawowej wiedzy SEO, a kupili rumera i no-stop piszą ze im coś nie działa, lista jest zła, lub inne.

hej, zdecydowalem sie na zakup xrumera, wyslalem im maile, odeslali rozne platnosci. widze ze niektore systemy maja spora prowizje. mam kliknac ze ja place prowizje czy olac to i niech im sciagnie? jaki system wybrac (paypal za dlugo).

jesli ktos moze polecic dobry i szybki windows vps to prosze o info (moze byc z refem, nie mam problemu z kliknieciem :D

dziekuje

ja płaciłem western unionem, oczywiście pokrywając prowizję (chyba ze 100 zeta jak nie wiecej) licencja była błyskiem.

szybki i vps - to sie chyba nie da. cenowo masz najlepszy w stopce maxpana.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności