Skocz do zawartości

Katalog nie działa

Santaninho

Rekomendowane odpowiedzi

Inicjuję listę katalogów, do których dodaliśmy wpis (płatny, darmowy), a które z jakiegoś powodu przestały działać/zniknęły z sieci.

Może to pobudzi do działania właścicieli - w końcu my, drobni dodawacze stron, poświęcamy czas na przygotowanie unikalnego opisu, czy wysłanie esemesa, a jak katalog znika po kilku tygodniach, to siłą rzeczy nikogo nie cieszy.

Na początek:

edit: literowka w nazwie :)

proponuje zmiane nazwy tematu na "katalogi które u mnie nie działają bo mam problem z internetem"

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

kiedyś pzrychwycilem domenę seokatalogu, kupiłem kolejna licencje od generała, grafikę, ale właściciel starej bazy mi ją nie dal( nie odpowiadał na moje emaily, ale ich czytał). Po prostu tak ze złośliwości ze jemu kasy zabrakło zęby opłacić domene, czy to moja wina? 4,5 k wpisów poszło do piachu katalog był płatny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności