Skocz do zawartości

Moje wypociny

zibi

Rekomendowane odpowiedzi

to działa, dzięki serdeczne.

...

...te robaczki to ciekawa sprawa, ale wymaga jeszcze duuużo nauki...

Cieszę się, że działa.

Te robaczki pochodzą z kilku elementów włącznie. Jest PHP, są wyrażenia regularne, jest konfiguracja serwera - więc sie nie dziw, że to przeraża.

Niemniej i ja jestem z epoki Gąski Balbinki... i jakoś sobie radzę. Słowem jest to wszystko do nauczenia.

Pozdrawiam.

Panowie, nie ma się co ścierać. Ja bym te uwagi traktował jako mówione ogólnie a nie konkretnie do kogoś.

Staramy się tu krytykować, może czasem nadmiernie, ale intencje są w tym dobre.

Co do moich uwag- czasem rzeczywiście coś zdarzy mi się zasugerować, tyle że ważniejsze jest raczej, żeby zrozumieć dlaczego jest źle - wtedy ma się większe pole manewru i popełnia mniej błędów.

Sporo uwag wynika z poczucia estetyki (które jest względne ale staram się odnosić do estetyki ogólnie przyjmowanej) i tu ciężko podawać dlaczego coś uważam za okropne. Przyznaję, że czasem za ostro sobie jeźdze z komentarzami, tyle że jestem poprostu przyzwyczajony do takiego 'stylu' komentowana i po mnie jeźdzą jeszcze bardziej... :P

Ogólnie, jak przesadziłem to przepraszam,

Pozdrawiam i czekam na zmiany, chętnie coś doradzę.

Inwigilator

Jest OK! Wszystkie twoje uwagi przyjęte.

Styl Twojej jazdy moim zdaniem jest bardzo wdzięczny. Podpowiesz czy też nie, każda krytyka jest budująca. Dałem temu wyraz wcześniej.

Ale ja się cieszę, że tylko tyle napisałeś.

Gdybyś widział stronę zrobioną dla mnie przez "specjalistę" to pewnie dnia by Ci zabrakło na "pochwały".

I już troche pozmieniałem. Nie wiem tylko jaki to odniesie skutek.

Chyba po to wystawia się swoje wypociny do oceny ażeby można je sobie dowolnie krytykować.

I to jest dobre, ale nie ma nic wspólnego z osobistymi wycieczkami, do których Tobie zresztą daleko.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności