Skocz do zawartości

mania kupowania domen

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie, robią wrażenie te opony - czemu ma to służyć?

I jaki tekst: Rzeczy niemożliwe załatwiamy od ręki, cuda zajmują nam trochę czasu.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

powiem szczerze że nie mam pojęcia to jest totalne przegięcie ale trzeba przyznać facetowi ze nie szczędził kasy na domeny wszystkie praktycznie rozmiary z 3 końcówkami... tego nie rozumiem można mieć pare serwisów ale az tyle...

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

... ale przynajmniej pod każdą domenką (z tych, które przejrzałem) ma zrobiony serwis tematyczny, a nie tylko przekierowanie na stronę główną.

Słuszna uwaga, Mastapi.

Dodam, że wielkość takiego przedsięwzięcia uwarunkowana jest wyłącznie wielkością sprzedaży. Jedni kupią jedną domenę, inni 10, a jeszcze inni - 5000.

Konkurencja (w każdej branży) rośnie, należy się w końcu przestawić na zachodni tok myślenia i przyjąć, że 100 zł wydane na reklamę to nie 100 złotych mniej w kieszeni, ale "różnica zysku minus koszt reklamy" złotych więcej. Tylko tyle. Sporo osób wciąż się dziwi, że amerykańskie firmy hostingowe oferują w PP 65% ceny hostingu (czyli zadowalają się jedynie 35% ceny swojego produktu!). Dłuższa konkurencja wymusiła u nich tak duże nakłady na reklamę, u nas jeszcze parędziesiąt tysięcy (w bezwzględnej wartości) robi duże wrażenie.

Jeśli wskazany pan po dokupieniu tysięcznej domeny i pod nią hostingu, zanotował wzrost sprzedaży większy niż koszt domeny, opłacało się. Już pominę rewelacyjny aspekt pozycjonerski.

A jaki jest biznes na oponach... Cóż, znam liczby (nieoczekiwanie imponują), znajomy się tym swego czasu zajmował, ale teraz robi coś lepszego. :zeby: Tak więc... Jeśli tylko w nazwie domeny są słowa związane z branżą oponiarską, albo często wpisywane słowa, to z czystym sumieniem powiem, że się nie dziwię.

Pozdrawiam, J.

1)W sejmie lezy nowelizacja (koniecznośc prawna jazdy na zimowych oponach)

2) 70% Warszawiaków jezdzi na zimowych używanych oponach i letnich też

Ludzię wolą kupić uzywane Michelin niż hipermarkrtowce za 90,00pln nowe

3)Koszt uzywanej zimowej opony z duzym bieznikiem ok 5-6mm (lux) (np Semperit) wynosi bez wywazenia 100,00pln /1sztuka w jednym z klasycznych rozmiarów 180x75 r14 w klasycznym rozmiarze nie mówiąc o 15-stkach czy nisko profilówkach

4)zysk po odliczniu kosztów hurtowych to 40%

4)Kupilismy wszystkie strucle z Niemiec więc opony są potrzebne

Ta branża ma się swietnie liczy się tylko lokalizacja i asortyment

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

tylko nie za bardzo wie jak ten potencjał wykorzystać :placze:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A no wlasnie, aktualnie wspolpracuje z pewna osoba, ktora tez kupila kilka domen, ktore maja przekierowywac na jedna strone. Nie jestem pewien czy takie ich dzialanie ma sens i przyniesie pozytek dla SEO tej strony..

oswieccie mnie, jak mozna wykorzystac najlepiej powiadanie kilku domen, ktrore maja prowadzic do jednego serwisu, aby uzyskac jak najlepsze wyniki w pozycjonowaniu?

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

tak - jeżeli na tych domenach będą serwisy - strony tematyczne i link do strony głównej

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Nie jestem pewien czy takie ich dzialanie ma sens i przyniesie pozytek dla SEO tej strony..

oswieccie mnie, jak mozna wykorzystac najlepiej powiadanie kilku domen, ktrore maja prowadzic do jednego serwisu, aby uzyskac jak najlepsze wyniki w pozycjonowaniu?

no chłopie pytasz o podstawy :D lektura forum + wyciągnięcie prawidłowych wniosków

i masz ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności