Skocz do zawartości

miesiac pozycjonowania

rybkas

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety tak jest :-(

Ale mysle ze jest to solidna firma i wywiaze sie ze swoich zobowiazan,

Pierwsza umowa na pozycjonowanie , przy drugiej bede madrzejszy i bede wiedzial jaka umowe podpisywac

jeszcze tylko 11 miesiecy :-)

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór >>>tanie noclegi<<<

Jeśli podchodzą profesjonalnie do klienta to powinni wiedzieć co robili z daną domeną oraz gdzie umieścili linki.

Podstawowe info jakie powinni Ci przedstawić to:

- monitoring pozycji - czyli jak w czasie trwania umowy wyglądała pozycja w google

- analizę słów kluczowych, czyli na jakie frazy w ogóle planują Cię pozycjonować i czy tylko na te, które im dostarczyłeś (może zaproponowali inne fajne keywordy)

- listę zdobytych linków (na tej podstawie będziesz w stanie określić czy linkują z własnego zaplecza, czy może z publicznych for/katalogow/precli)

Jednak, jeśli w google webmasters po 2 miesiącach nie pojawiły się nowe linki to firma może chcieć cię nieźle naciągnąć...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Nawet po 2 miesiącach może nie być przyrostów linków, teoretycznie firma może zoptymalizować stronę, a później 301 x 301 i pozycje w top będą.

Kiedyś też podpisałem umowę na pozycjonowanie, firma pogrzebała trochę w treści, tagach i jej aktywność się skończyła, oprócz jęczenia ze strona coś nie chce iść do góry i najlepiej zakupić adwordsy :) ( mnie totalnemu amatorowi, na etapie wczesnej nauki zdobycie najtrudniejszego top3 zajęło ok 2 miesięcy), ruchu w serpach 0. Na szczęście to była umowa z gatunku 3 miesiące za darmo a później za wyniki, więc rozwiązaliśmy ją szybko.

Nawet po 2 miesiącach może nie być przyrostów linków, teoretycznie firma może zoptymalizować stronę, a później 301 x 301 i pozycje w top będą.

nie wiem czy dobrze to rozumie wiec zapytam czy 301 x 301 oznacza ze swoje strony przekieruja na moja ??

co bedzie oznaczaz ze po zakonczeniu wspolpracy moja strona spadnie gdzies w czelusci G ??

i nic nie bedzie znaczyc

czy jednak pozostanie w niej sila :-) i po zakonczeniu umowy pozostanie na wypozycjonowanej pozycji i bede mogl np. sam juz sie tym zajac lub zlecic innej firmie

po zdjęciu 301 nic nie zostanie ... nawet pył

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no pozycjonowanie sie dopiero zaczelo :-)

maja miesiac aby wejsc na wszystkie frazy na ustalone miejsca i mysle ze wtedy bede mogl oceniac

czy jest to solidna firma

Jako laikowi czytajacemu to forum wydawalomi sie ze jakies efekty po miesiacu powinny byc wiec dlatego pytalem bardziej doswiadczonych czy jest jakis sposob aby sprawdzic czy poycjonuja moja strone

nie oznacza to ze jestem niezadowolony i za 11 miesiecy nie przedluze umowy

bycmoze juz za pol roku doloze z 50 nastepnych fraz oczywiescie jak z tymi bedzie wszystko ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności