Skocz do zawartości

domeny us

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

jak to jest z tymi domenami?

mozna na nich postawic polski serwis??

bo gdzies slyszalem ze te domeny tyko sa dla mieszkających w USA, ale przeciez bez problemu przez GoDaddy moge kupic taka domene mieszkajac w Polsce.

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

bo gdzies slyszalem ze te domeny tyko sa dla mieszkających w USA, ale przeciez bez problemu przez GoDaddy moge kupic taka domene mieszkajac w Polsce.

Nie możesz. Na GoDaddy opisane są dokładnie warunki, które musi spełnić osoba/firma rejestrująca domenę .us

Może ją zarejestrować tylko

1. obywatel Stanów Zjednoczonych lub ktoś kto przebywa tam na stałe

2. firma lub organizacja działająca w Stanach

3. zagraniczna firma lub organizacja posiadająca na terenie Stanów przedstawicielstwo i prowadząca tam działalność.

Więcej: na stronie GoDaddy w dziale 22. provisions specific to .US registrations

• 5 miesięcy temu...

Korzystając z usługi godzisz się na warunki umowy, które stwierdzają...m.in. że musisz być chociaż rezydentem usa. Jeśli się godzisz i potwierdzasz ten fakt to nikt nie będzie tego sprawdzał. Nie słyszałem w każdym razie o weryfikacji. Jednak istnieją narzędzia prawne (głównie zawarta umowa i twoje potwierdzenie faktu uprawnień), które pozwalają na zerwanie umowy w przypadku braku uprawnień.

Miałem takie domeny, zrezygnowałem, bo... nie były mi potrzebne. Warunków umowy nie spełniałem.

• 2 tygodnie później...

ściema ja mam domene .us kosztował 8$ chyba więc nie ma z tym żadnego problemu!!

https://www.dynadot.com/ można kupić przez moneybookres.com lub paypal

ja kupowałem przez moneybookres i nie yło żanych problemów...

Zarejestrować domenę US to fizycznie żaden problem, ale Sara się pytała czy są ograniczenia. Ograniczenia są i zgodnie z nimi nie możemy od tak sobie zarejestrować domeny z tą końcówką.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności