Skocz do zawartości

Narzędzie typu backlink checker z scrapeboxa

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zna ktoś podobne narzędzie jak backlink checker z scrapeboxa, który pobierał z podanych domen backlinki i wrzucał wszystkie do jednego pliku? Jak wiadomo backlinki były pobieranę z yahoo, teraz jest to nie możliwe, ale jest kilka alternatyw typu majestic seo. Czy jest tego typu narzędzie dostępne na rynku, a jeżeli nie, to tutaj pytanie do programistów, jaki był by koszt stworzenia takiego oprogramowania?

, a jeżeli nie, to tutaj pytanie do programistów, jaki był by koszt stworzenia takiego oprogramowania?
Jeśli z własnymi robotami pobierającymi dane czyli DC to OGROMNY ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A to co to jest ? https://www.majesticseo.com/reports/bulk-backlink-checker

Jak masz darmowe konto to i ograniczenia w ilości domen oraz w braku możliwości generowania raportów. A i backlink checker z SB nie umywa się do tych raportów, chociażby ze względu na ilość zaciąganych BLi.

@Mar_Dal gdzie widzisz problem? Szuka konkretnego rozwiązania, a Ty podajesz jakies zastępcze. Znasz cos co załatwi mu to czego szuka, czy będziesz wymieniał dalej te rozwiązania, które tego nie mają?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakręcony podałem rozwiązanie alternatywne i w moim odczuciu dużo lepsze niż wspomniany backlink checker SB. To, że lenistwo przemawia przez człowieka, który nie chce "kliknać" buttonu generowania raportu dla poszczególnej domeny to już nie mój problem.

I mam tak klikać na 10000 czy 50000 raportów z osobna?

Mi się wydaje, że to nie tyle lenistwo, co dość spora liczba domen, które chiało by sie sprawdzić, zgarnąć raport i podlinkować/spingować wyniki. Przy 10 domenach można sobie poklikać osobno, ale jak ma sie ich 1k, to już troche zajmuje samo otwieranie raportów, robienie ctr+c i ctrl+v :)

edit i jak widac mialem rację ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności